Μέσα Στο Σπίτι Του Μάικλ Τζάκσον ΙΙ: Πιο Βαθιά

mjbasement

Όπως ήταν μοιραίο, καθώς περνούν οι μέρες από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον οι πληροφορίες πληθαίνουν και στο φως έρχονται όσα έμεναν κρυμμένα, όπως ας πούμε τι είχε στο υπόγειό του ο βασιλιάς της ποπ, σε ένα εντυπωσιακό πανόραμα. Από μια άποψη η απίστευτη συλλογή πραγμάτων εκεί μέσα είναι καθησυχαστική (ούτε πτώματα παιδιών, ούτε μούμιες Φαραώ, ούτε υπερβαρικοί θάλαμοι), αλλά από μια άλλη είναι βαθέως ανησυχητική. Γιατί το σπιτόσκυλο καταλαβαίνει γιατί κάποιος θα ήθελε να έχει στο υπόγειό του το Χαν Σόλο παγιδευμένο σε καρβονίτη ή τον R2D2, αλλά τα πολλά πολλά παιδικά αυτοκινητάκια και η όλη λούνα παρκ αισθητική είναι, πως να στο πει το σπιτόσκυλο, αλλόκοτη, αλαφροΐσκιωτη.

Έμπα να δεις ακόμα πολλές φωτογραφίες απ' τη Νέβερλαντ (via NYTimes) και μην ξεχάσεις να δεις σήμερα σε παν-συμπαντική μετάδοση την μεμόριαλ συναυλία-αφιέρωμα. Θα γίνει της μουρλής στο Twitter.

Τι να δεις και τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ. Το άγαλμα με τα παιδάκια που παίζουνε; Τα πόμολα-μπάλες του μπάσκετ και του μπέιζμπολ; Πολύ περίεργα πράγματα βρε παιδί μου. Καλύτερα να θυμάσαι τα άλλα, τα καλά, που δεν σε κάνουν να αναρωτιέσαι.

Θυμήσου: Περισσότερο σπίτι Μάικλ Τζάκσον

Διαφήμιση 300×250 Google