Αναζητείται: Παλαιοπωλείο Με Industrial Αντίκες

getbackincdgtable11_1300Η αναγνώστρια Chris έγραψε στο σπιτόσκυλο με ένα επείγον και αγωνιώδες ερώτημα: Βλέπει industrial αντίκες στον ύπνο της και τις ποθεί, και δεν ξέρει πού να τις βρει. Εσύ μουλωχτές σπιτοσκυλοφάν, μπαγαπόντη, διάβασε την οιμωγή της και πες τι ξέρεις:
Ξέρεις, σου γράφω γιατί θα ήθελα μια χάρη από εσένα, πάντα είχα πάθος με τα παλαιοπωλεία και με την πραμάτεια τους, αλλά το τελευταίο διάστημα έχω πάθει ψύχωση (τα βλέπω ακόμη και στον ύπνο μου τα αντικείμενα του πόθου σε λέω!) με οτιδήποτε παλιό vintage και αντικέ, και πιο συγκεκριμένα έχω πάθει τρελή ζημιά με το λεγόμενο Industrial design & Industrial furniture. Αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα γιατί "γυρίζεις και μυρίζεις" που λένε, και όλο και κάποια καταστήματα θα έχεις πάρει είδηση που διαθέτουν αυτού του είδους τα έπιπλα και είδη διακόσμησης. Έχω ψάξει σε όλο το νετ, αλλά τα περισσότερα καταστήματα βρίσκονται Αμερική, δες για παράδειγμα αυτό το καταπληκτικό site. Και καμιά πενηνταριά άλλα παρόμοια, αλλά είναι πολύ ακριβά και κυρίως πέφτουν πάαααρα πολύ μακριά !

Δεν με ενδιαφέρει να είναι τα αυθεντικά, μπορούν να είναι και καλοφτιαγμένες ειδικά επεξεργασμένες ρεπλίκες , ίσως αυτό να βοηθάει και στην τιμή και έτσι να τα καθιστά πιο προσιτά, αλλά θα μπορούσα να κάνω και κάποιες θυσίες αν έβρισκα κάτι που πραγματικά αξίζει.

Μένω Θεσσαλονίκη, δεν έχω κατά νου κάτι, αλλά αν εσύ γνωρίζεις το ο,τιδήποτε για Αθήνα, η ακόμη και αλλού, κατεβαίνω και αύριο που λένε!

Διαφήμιση 300×250 Google