Μπρούκλιν, Θέα, Γέφυρες

brooklyn8

Το σπιτόσκυλο βρήκε το listing ετούτου εδώ του πανάκριβου και πολυτελούς λοφτ, που βρίσκεται απάνω στο Ηστ Ρίβερ της Νέας Υόρκης, αλλά από τη λάθος πλευρά. Ή από τη σωστή. Όπως το βλέπει κανείς. Γιατί βρίσκεται στον 14ο όροφο, είναι 300 τετραγωνικά, έχει απιθανη θέα, ξύλινα πατώματα, τα σέα και τα μέα του, και κοστίζει 8,5 εκατομμύρια δολάρια. Και βρίσκεται στο Μπρούκλιν. Αν το ίδιο πράγμα βρισκόταν ακριβώς απέναντι, θα κόστιζε το ίδιο, μόνο με ένα 1 μπροστά. Οπότε αν είσαι λεφτάς, δεν είναι άσχημο. Και θα βλέπεις απ' το παραθύρι σου και τις δυο διάσημες γέφυρες φάτσα κάρτα. Ένηγουεη, θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του λοφτ τουτουνού εντός, αλλά το σπιτόσκυλο έχει να πει πως διάλεξε να στο δείξει κυρίως γι' αυτό το ντούς:

brooklyn1

Πολύ ωραίο το αμμοβολημένο γαλάζιο, αλλά μήπως θα γίνεται χαμάμ εκει μέσα, χωρίς μια δίοδο να φεύγει ο ατμός; Το σπιτόσκυλο γουστάρει τα ντουζάκια του καυτά, και προβληματίζεται.

brooklyn3

brooklyn5

brooklyn4

brooklyn9

brooklyn10

Η θέα είναι θαυμάσια, όπως και να το δεις. Οι μεσίτες το φωτογραφίσανε πρωί για να δείξουνε και πόσο φωτεινό είναι, αλλά το σπιτόσκυλο θα ήθελε να το δει και βράδυ, με τους ουρανοξύστες του Μανχάταν και τις γέφυρες φωτισμένες. Α, αυτή θα ήταν θέα.

brooklyn6

brooklyn7

brooklyn2

Καθόλου άσχημο, δεν μπορείς να πεις.

Θυμήσου ένα παρόμοιο (αλλά μεγαλύτερο) λοφτ στην αποκεί πλευρά του Μανχάταν, απάνω στο άλλο ποτάμι.

Θυμήσου επίσης περισσότερα λοφτς:
Ένα λοφτ προς πώληση στο Μανχάταν
Το όχι-και-τόσο-τέλειο λοφτ
Το τέλειο λοφτ
Το σπιτόσκυλο στα Thission Lofts
Καινούρια λοφτς στην Αθηναΐδα
Ένα χλιδάτο λοφτ στου Ψυρρή
Ένα μικρό λοφτ στη Μαδρίτη
Ένα λοφτ με θέα τον Τάμεση
Το λοφτ όπου πέθανε ο Χιθ Λέτζερ
Ένα λοφτάκι στη Λιλ
Ένα ξύλινο λοφτ
Το λοφτ του Τιραμόλα

Διαφήμιση 300×250 Google