Έλεν, Τι Πήγες Κι Έκανες

Όπως σου 'χει ξαναπεί το σπιτόσκυλο, υπάρχουν κάποιοι σταρ πάρα πολύ έξυπνοι, που παίρνουν τα εκατομμύρια που βγάζουν στις σειρές και τις ταινίες τους, και τα επενδύουν σε ακίνητα, αντί να τα ξοδεύουν σε διαμάντια και αμάξια και πόρνες. Υπάρχουν κάποιοι ακόμα πιο έξυπνοι που, αντί να ψωνίζουν ακίνητα και να τα αφήνουν να κάθονται, κάνουν έξυπνα deals αγοράζοντας, ανακαινίζοντας και πωλώντας πολύ σύντομα, ώστε να μαζεύουν ακόμα περισσότερα εκατομμύρια. Μια από τις διασημότερες σταρ του συγκεκριμένου αθλήματος είναι η πρώην κωμικός, νυν τηλεπαρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερες, που έχει ψωνίσει ένα σωρό μέγαρα σ' ολόκληρη την Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια, διακοσμώντας τα με το (όπως όλοι λένε) αψεγάδιαστο γούστο της και μεταπωλώντας τα για ζεστό κέρδος.

Τώρα το κορίτσι θέλει να στρωθεί και να νοικοκυρευτεί, καθώς βρήκε κι έναν άνθρωπο να ζήσει μαζί τη ζωή του, και μάλιστα ωσονούπω παντρεύονται. Ο άνθρωπος που βρήκε είναι η κουκλάρα ηθοποιός Πόρσια Ντε Ρόσι, που έπαιζε στο αγαπημένο σίριαλ του σπιτόσκυλο έβερ, το Arrested Development.

Τώρα, πιτσιρίκια, το σπιτόσκυλο δεν επιθυμεί να ακούσει αηδιαστικά σχόλια και καλαμπούρια περί Τήλου, ετούτο εδώ είναι ένα μπλογκ τίγκα στην ανοχή και την κατανόηση. Το θέμα μας δεν είναι ο καυτός λεσβιακός έρωτας των δυο ξανθών γυναικών, μα το πώς έφτιαξαν τη φωλίτσα όπου θα τον στεγάσουν. Είναι συναρπαστικό, δώσε βάση:

Το αποπάνω σπίτι, περί τα 800 τετραγωνικά, το ψώνισε η Έλεν πρόσφατα έναντι 27 εκατομμυρίων περίπου. Είναι νεόκτιστο, έχει φανταστική θέα, μεγάλη πισίνα, ακόμα και ένα guest house κάτω από την πισίνα. Βρίσκεται στους λόφους πάνω από το Μπέβερλι Χιλς, στο τέλος ενός μικροσκοπικού "τυφλού" δρόμου ονόματι Cabrillo Drive. Στο δρόμο αυτό υπήρχαν ακόμα δύο, μικρότερα σπίτια. Δες μια αεροφωτογραφία από την εποχή που το μεγάλο χτιζόταν ακόμα:

Πριν από λίγο καιρό, η Έλεν αγόρασε και το απέναντι σπίτι που βλέπεις δεξιά, με την πισίνα. Οπότε βρέθηκε μ' αυτά τα δύο:

Την προηγούμενη εβδομάδα, δε, αγόρασε και το τρίτο. Έτσι, τώρα μπορεί να κάνει αίτηση στο δήμο για να μετατρέψει το δρόμο σε ιδιωτικό. Μ' αυτό τον τρόπο θα μπορεί να βάλει κάγκελα, αφού ούτως ή άλλως κανένας ξένος δεν θα έχει λόγο να χρησιμοποιήσει το δρόμο, και ο δήμος θα τσιμπήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Έτσι, με έξοδα περί τα 40 εκατομμύρια, η Έλεν Ντε Τζένερες και η μέλλουσα σύζυγός της, Πόρσια, απέκτησαν το ολοδικό τους κτιριακό συγκρότημα, το οποίο τώρα θα περάσουν πολλά ευτυχισμένα χρόνια διαμορφώνοντας κατά το δοκούν.

Α, ο έρωτας.

Διαφήμιση 300×250 Google