Προσφορές, Ευκαιρίες, Events, Ψώνια!

comeflyingbig

Ξαφνικά σκάσαν στο inbox του σπιτόσκυλου διάφορα πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν το πνιγμένο στην καταναλωτική μανία κοινό του, οπότε νάτα: Τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου το ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ (έτσι, κεφαλαία) παρουσιάζει τη νέα του συλλογή, και είσαι καλεσμένος να πας και να τη δεις από κοντά, στο κεντρικό κατάστημά τους στη Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι, επτάμισι με εννιάμισι το βραδάκι. Όπως έχεις ήδη σταμπάρει στο φούξια αποπάνω: Θα έχεις 25% έκπτωση σε διάφορα προϊόντα, πέρνα να ρίξεις μια ματιά. Ίσως κάπου να δεις και το σπιτόσκυλο, ίσως, δεν σου εγγυάται τίποτα, έχε πάντως το μπλοκάκι για τα αυτόγραφα εύκαιρο. Μπορεί να το πετύχεις σε καλό μουντ.

54633_3_hipster-tp-gra

Εν τω μεταξύ, εσύ ως σπιτοσκυλοφάν έχεις αποκλειστική έκπτωση 25% στην τιμή της φοβερής πολυθρόνας Hipster ΤP Red της εταιρίας Sintesi ΜΑΖΙ  με το πουφ της (σαν αυτή που βλέπεις αποπάνω, αλλά σε κόκκινο). Η τιμή της είναι στα €930 (από €1.243). Στο Ragio -απλά πας στο μαγαζί και λες τις μαγικές λέξεις "είμαι απ' το σπιτόσκυλο" και τέλος, θα σε φτιάξουνε.

habitat

Τέλος, στο Habitat έχουνε τέσσερις καινούριες σειρές επίπλων κήπου και βεράντας, και το σπιτόσκυλο στο αναφέρει επειδή είδε την αποπάνω φωτογραφία με τον ωραίο πάγκο και το τραπέζι και του άρεσε. Νομίζει πως είναι η σειρά Cruz, αλλά δεν κόβει και την ουρά του.

Διαφήμιση 300×250 Google