Φύλλα Χρυσού, 1250 Τετραγωνικά, Ένα Εκκλησάκι, Κι Ένα Βίντεο: Θεσσαλονίκη

00

Έρχονται μερικές φορές κάτι emails με tips απ' τους σπιτοσκυλοφανς που κάνουν το σπιτόσκυλο να πετάει τη σκούφια του, να θέλει να τρέξει σ' ένα πισί να τ' ανεβάσει να τα δει ο λαός, όχι αύριο, τώρα. Ετούτο εδώ ήταν ένα τέτοιο tip, απ' τον φαν Γιάννη, ένα γιγάντιο σπίτι που πωλείται στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης (όσα Λ θέλεις βάλλλε) και το οποίο είναι αδιανόητα εξωφρενικό.

Να η περιγραφή απ' το μεσιτικό, γραμμένη με τη ζέση που μόνο το Caps Lock μπορεί να μεταδώσει:

Κατοικία, Βίλα, Μίκρα, προς πώληση, 3.900.000 ευρώ, 1.250 τ.μ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΣΤΡ ΧΤΙΣΜΕΝΗ 1200ΤΜ.ΕΧΕΙ 5 Υ/Δ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, PLAY ROOM, 2 ΤΖΑΚΙΑ.1ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΧΡΥΣΟΥ,1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ.ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΙΣΙΝΕΣ,1 ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΝΝΙΣ,ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ ΘΕΣΣΑΚΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (π.χ. ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ.

Ποια είναι αυτά που θα γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής και δεν ξέρουμε εμείς; Και τι είναι η μυστηριώδης αλλά αξιοθέατη παιδική χαρά "Θεσσακονίκη"; Απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα -και μαζί πολλές φωτογραφίες κι ένα βίντεο του σπιτιού, εντός.

Το σπιτόσκυλο δεν ξέρει τι να πρωτοσχολιάσει, το μυτερό νησί στην κουζίνα, έτοιμο να ανασκολοπίσει τη μαγείρισσα, ή τα LEDάκια στο ασανσέρ, ή τα χρυσά πλακάκια γύρω απ' το (γνώριμο) τζακούζι. Ή μήπως τη "δε με λες" φωνή του μεσίτη, το παιδάκι που φωνάζει, το τσίκι τσίκι απ' το κομπολ(λλ)όι, το Πάρκινσον του καμεραμάν, την έμφαση στο ότι η τσόχα είναι μπλλε και ότι η τατσ-σκριν του home theater είναι απ' το Χόλλλυγουντ; Ή μήπως το εκκλησάκι με τις ζωγραφιές αγίων απομέσα, και την τρούπα-σταυρό απ' έξω;

Τα υπόλοιπα πέστα συ στα σχόλια, το σπιτόσκυλο δυο παρατηρήσεις θα κάνει και το λήξει: Πρώτον, παρ' όλες τις προϋποθέσεις, το σπίτι δεν είναι όσο εξωφρενικά βλαχομπαρόκ χλιδουλέ θα μπορούσε, και διατηρεί λίγες πινελιές αξιοπρέπειας εδώ κι εκεί. Δεύτερον, 1250 τετραγωνικά με 3,9 εκατομμύρια σου βγάζουν 3200 ευρά ανά τετραγωνικό, ποσό όχι εξωφρενικό για πολλλυτελλή κατασκευή.

Μπορείς να το αγοράσεις εδώ (κωδικός 112097 -δεν έχει permalinks αυτό το site, για κάποιο λόγο).

Και βέβαια θυμήσου:
Ένα θηρίο στη Θεσσαλονίκη
Τα σπίτια στους γκρεμούς της Βούλας
Τα σπίτια στο Κι Μπισκέιν
Τα θηρία του Μπελ Έρ
Τα θηρία της Σάντα Μπάρμπαρα
Ένα γιγάντιο σπίτι στην Εκάλη
Το τέρας της Κηφισιάς (κι εδώ, κι εδώ, κι εδώ)
Τα εκπληκτικά σπίτια στους γκρεμούς της Λα Χόγια
Τα γιγάντια σπίτια του Beverly Park
Περίεργες βίλες στην Πολιτεία
Κάτι πολύ περίεργο στο Κεφαλάρι
Βίλες στο Καβούρι
Το θηρίο των Λάτσηδων στην Εκάλη
Άλλα θηρία στην Εκάλη
Κι άλλα τέρατα στη Φιλοθέη

Διαφήμιση 300×250 Google