Σπιτοσκυλοπροσφορά 2: Περισσότερες Διακοπές Στην Πάρο

paros

Μετά την τρομερή επιτυχία της πρώτης προσφοράς τις προάλλες (έληξε σε εννιά ώρες, μέσα σε μια νύχτα), οι καλοί κύριοι των Epistudios αποφάσισαν να δώσουν άλλα δέκα εξαήμερα με τις ίδιες τιμές στους ταλαιπωρημένους και διψασμένους για νησάκι-μπανάκι αναγνώστες του σπιτόσκυλου.

Ισχύουν τα ίδια: Διαμονή για πέντε βράδια στα στούντιό τους στην αδιανόητη τιμή των 158 ευρώ. Όχι τη βραδια -158 για όλο το εξαήμερο, περίπου 30 ευρώ τη βραδιά δηλαδή, καταλαβαίνεις τώρα, τιμές 1996. Η τιμή είναι για διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινο στούντιο (79 το άτομο βγαίνει), δεν περιλαμβάνει πρωινό, αλλά περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή ενός παιδιού ως 12 ετών. Διαρκεί μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Υπάρχει μια εξαίρεση (πανούργο πλάσμα εσύ), επειδή το χρονικό αυτό διάστημα περιέχει και το δημοφιλές τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αν επιλέξεις ημερομηνίες που το περιλαμβάνει, η τιμή ανεβαίνει στα 99 το άτομο (198 για το ζεύγος -και πάλι ευκαιρία) για όλο το εξαήμερο.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό σπιτοσκυλοφανς, βεβαίως, γι’ αυτό λέγεται “προσφορά”, αλλιώς θα λεγόταν “τιμή”. Οπότε η κατάσταση έχει ως εξής: Οι δέκα πρώτοι που θα γράψουν σχόλιο αποκάτω το πήραν το 6ήμερο-ευκαιρία, δικό τους.

Διευκρίνηση: Αυτοί που έγραψαν σχόλιο την προηγούμενη φορά και δεν πρόλαβαν (από το #12 και κάτω) πρέπει να αφήσουν καινούριο σχόλιο εδώ για να κερδίσουν.
Υπενθύμιση: Αυτοί που κέρδισαν την προηγούμενη φορά και δεν έχουν στείλει e-mail με τα στοιχεία τους στο σπιτόσκυλο, ας το πράξουν πάραυτα, για να μην έχουμε άλλα.

UPDATE: Πάει κι αυτό, τέλειωσε. Οι νικητές ειδοποιήθηκαν με email με οδηγίες (αν δεν το 'χουν λάβει, ας στείλουν email στο σπιτόσκυλο με όνομα/τηλέφωνο). Επίσης παρακαλούνται μετά την επιστροφή τους απ' το ταξίδι να στείλουν φωτογραφίες στο σπιτόσκυλο για να τις δείξει και στα άλλα τα παιδάκια, που ήταν στις πόλεις και δούλευαν την ώρα που αυτοί τσαλαβούταγαν στις ακρογυαλιές της Πάρου.

Διαφήμιση 300×250 Google