Σπιτοσκυλοπροσφορά: 6 Μέρες Διακοπές Στην Πάρο Με 158 Ευρώ

naousa

Επειδή σε βλέπει στρεσαρισμένο και λιώμα, το σπιτόσκυλο σου 'χει την εξής offer you cannot refuse: Οι σπιτοσκυλοφανς που έχουν τα Epistudios μέσα στη Νάουσα της Πάρου προσφέρουν στους υπόλοιπους σπιτοσκυλοφανς, σε σένα δηλαδή, διαμονή για πέντε βράδια στα στούντιό τους στην αδιανόητη τιμή των 158 ευρώ. Όχι τη βραδια -158 για όλο το εξαήμερο, περίπου 30 ευρώ τη βραδιά δηλαδή, καταλαβαίνεις τώρα, τιμές 1996. Η τιμή είναι για διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινο στούντιο (79 το άτομο βγαίνει), δεν περιλαμβάνει πρωινό, αλλά περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή ενός παιδιού ως 12 ετών. Διαρκεί μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Υπάρχει μια εξαίρεση (πανούργο πλάσμα εσύ), επειδή το χρονικό αυτό διάστημα περιέχει και το δημοφιλές τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αν επιλέξεις ημερομηνίες που το περιλαμβάνει, η τιμή ανεβαίνει στα 99 το άτομο (198 για το ζεύγος -και πάλι ευκαιρία) για όλο το εξαήμερο.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό σπιτοσκυλοφανς, βεβαίως, γι' αυτό λέγεται "προσφορά", αλλιώς θα λεγόταν "τιμή". Οπότε η κατάσταση έχει ως εξής: Οι δέκα πρώτοι που θα γράψουν σχόλιο αποκάτω το πήραν το 6ήμερο-ευκαιρία, δικό τους.

Γι' αυτό τσέκαρε το site τους, συμβουλέψου τσακ μπαμ το έτερον ήμιση, δες πότε σας βολεύει και γράψε σχόλιο εγκαίρως για να προλάβεις.

Ανακεφαλαιώνοντας: Το σπιτόσκυλο σου χαρίζει περιοδικά και τραπεζομάντιλα, σου δείχνει πώς να φτιάξεις το σπίτι σου και σε στέλνει διακοπές. Στο μέλλον θα σε κάνει και πιο όμορφο και χαρισματικό, θα σου βρει γκόμενα και πολυτελές αμάξι, και θα σε μάθει να δένεις τα κορδόνια σου και να λύνεις τα σουντόκου.

UPDATE: Πάει το παρόν, έληξε πολύ πιο γρήγορα από όσο φανταζόταν το σπιτόσκυλο. Να στο κάνει λιανά: Δωδεκάμισι τη νύχτα έβγαλε στη φόρα την προσφορά, εννιάμισι το πρωί όλα είχαν τελειώσει. Οι δέκα πρώτοι ειδοποιήθηκαν με email (μέχρι το σχόλιο #12 δηλαδή -υπήρχαν και διπλά), αν για κάποιο λόγο δεν το 'χουν λάβει ας στείλουν όνομα-τηλέφωνο στο e-mail του σπιτόσκυλου για τα περαιτέρω, και σβέλτα.

Για τους υπόλοιπους: Συγκλονισμένοι από την τσακ-μπαμ επιτυχία της προσφοράς, οι κύριοι της Epistudios θα προσφέρουν κι άλλες διακοπούλες στους αφιονισμένους σπιτοσκυλοφανς. Μείνε συντονισμένος -κάτι που ούτως ή άλλως θα έκανες, βεβαίως.

Διαφήμιση 300×250 Google