Το Παραλληλόγραμμο Σπίτι Στο Σάο Πάουλο

0panama2

Η αναγνώστρια Ελιάνα έστειλε στο σπιτόσκυλο ετούτο εδώ το ενδιαφέρον πράγμα, ένα τριόροφο θηρίο απ' το Σάο Παουλο της Βραζιλίας που το σχεδίασε αυτός ο κύριος. Διαβάζοντας και ψαχουλεύοντας στα Ίντερνετς το σπιτόσκυλο έμαθε πως σήμα κατατεθέν στα σχέδια του κυρίου είναι τα κουτιά-μέσα-σε-κουτιά, καθαρές μακρόστενες φόρμες δηλαδή που μπλέκονται, πράγμα που όπως γράφει κάπου είναι ό,τι πρέπει για το Σάο Πάουλο, που έχει πρόβλημα εγκληματικότητας, και συμφέρει να κλείνεσαι μέσα σε πολλά κουτάκια μέσα σε κουτάκια, για να μένεις ασφαλείς απ' τους φτωχούς εγκληματίες απ' έξω. Το συγκεκριμένο λέγεται Panama House, το είχε και το Wallpaper και έχει πολλές καθαρές γραμμές και ανοιχτούς χώρους για να χωράνε τη συλλογή γλυπτών του ιδιοκτήτη. Έμπα να δεις φωτογραφίες.

0panama6

0panama5

panamahouse2

Οι περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού είναι από τη φοβερή αυλή, η οποία είναι ανοιχτή και θεσπέσια, παρ' όλο που θεωρητικά είναι σαν ένα τσιμεντένιο κλουβί. Λόγω μεγέθους, μια χαρά τη βλέπει το σπιτόσκυλο. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει είναι: Πού είναι οι μπαλκονόπορτες;

Περισσότερο ξύλο και τσιμέντο:

Δες ακόμα: Ένα πολύ καλύτερο σπίτι του ίδιου αρχιτέκτονα. Οι τετράγωνες φόρμες του ταιριάζουν καλύτερα στην παραλία. Ή τα χρώματα της παραλίας κάνουν πιο ωραίες τις φωτογραφίες. Ένα από τα δύο.

Θυμήσου περισσότερη Βραζιλία:
Slumdogs και Millionaires στο Σάο Πάουλο
Ένα ιδιωτικό νησί στη Βραζιλία

Διαφήμιση 300×250 Google