Όρθια Βιβλιοθήκη: Το Τέλος Της Αναζήτησης

sapien

Αν παρακολουθείς στενά και με κομμένη την ανάσα τις περιπέτειες του σπιτόσκυλου ασφαλώς και ξέρεις την αέναη και διαρκή του αναζήτηση για την τέλεια όρθια βιβλιοθήκη (θυμήσου part 1part 2 και part 3). E, λοιπόν, όπως οι θυελλώδεις έρωτες, οι μετακινήσεις με το ΙΧ στην Αθήνα και το Watchmen, έτσι κι αυτή η μακρόσυρτη περιπέτεια έλαβε τέλος: Η όρθια βιβλιοθήκη βρέθηκε. Στην Ελλάδα. Έχουμε και λέμε:

Το κατάστημα Ragio,  που είναι πελάτης του σπιτόσκυλου, φέρνει την όρθια βιβλιοθήκη Sapien, αυτή την ίδια που το σπιτόσκυλο είχε δει στο θαυμάσιο ξένο κατάστημα DWR. Η βιβλιοθήκη βγαίνει σε τρία μεγέθη:
Το κοντό (97 εκ.  ύψος, με 6 ράφια και χωρητικότητα περί τα 35 βιβλία): €140
Το μεσαίο (152 εκ. ύψος, με 10 ράφια και χωρητικότητα περί τα 50 βιβλία): €178
Το ψηλό (202 εκ. ύψος, με 14 ράφια και χωρητικότητα περί τα 70  βιβλία): €213

Κι άλλο ινφο:
Υλικό ατσάλι, σε χρώμα ανθρακίτη ή αλουμίνιο.
Τα ράφια είναι χαλύβδινα φύλλα 190x140 mm, πάχους 4mm.
Η βάση μπορεί να είναι και από γυαλί (+60€) ή ανοξείδωτο χάλυβα (+37€)
Χώρα παραγωγής: Ιταλία. Χρόνος παράδοσης 4-5 εβδομάδες.

sapien2

Ένα σημαντικό πράγμα που παρατηρεί το σπιτόσκυλο και το παρατηρείς, προφανώς, κι εσύ: Οι τιμές είναι θαυμάσιες. Στο DWR οι Sapien κάνουν από 168 μέχρι 253 δολάρια (και δεν έχει το κοντό), οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένα προϊόν που δεν θα συμπεριληφθεί στα ρεπορτάζ για την ακρίβεια στην Ελλάδα.

Αλλά μάθε και το άλλο: Επειδή είσαι τσίφτης και μάγκας και αναγνώστης του σπιτόσκυλου, αν τη θες, έχεις έκπτωση 10%! Πας όπως είσαι, λες τη μαγική λέξη "σπιτόσκυλο" και -γκντάαν- τεν περσέντ οφ. Το κατάστημα Ragio βρίσκεται στην οδό Αγ.Λαύρας 24 στα Ανω Πατήσια, ενώ μπορείς να τους πάρεις τηλ. στο 210-2019530 να τα πείτε.

Οφείλεις, δε, να ξέρεις ότι οι άνθρωποι στείλανε κι ένα σωρό ακόμα φωτογραφίες και πληροφορίες για προϊόντα τους, και έχεις έκπτωση 10% σε όλα, αλλά το σπιτόσκυλο ενθουσιάστηκε πολύ με τη Sapiens και με το τέλος αυτής της μεγάλης περιπέτειας, που ήθελε να κάνει ένα φουλ ποστ, να το γιορτάσει. Θα στα δείξει και τα υπόλοιπα πολύ σύντομα, hold on to your panties.

Εν τω μεταξύ, κι άλλες βιβλιοθήκες:
Η πανύψηλη βιβλιοθήκη
Μια βιβλιοθήκη στο καλύτερο σπίτι στο Παρίσι
Η ατέλειωτη βιβλιοθήκη
Ένα blog για βιβλιοθήκες
Η καλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου
Η Βιβλιοθήκη στην τουαλέτα
Η Καμπυλωτή Βιβλιοθήκη
Ο άνθρωπος με τα 30.000 βιβλία

Περισσότερες βιβλιοθήκες
Η πολυθροβιβλιοθήκη
Η όρθια βιβλιοθήκη
Ακόμα περισσότερες βιβλιοθήκες
Η απόλυτη βιβλιοθήκη

Διαφήμιση 300×250 Google