Κρίση: Καιρός Για Ψώνια

neoset

Μέρες που ζούμε, επιπλάδικα αρχίζουν να κάνουν προσφορές τρελές, ακολουθώντας το παράδειγμα μαντρών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, κατασκευαστών ακινήτων και άλλων. Οπότε μοιραία οι προσφορες φτάνουν στο inbox του σπιτόσκυλου, και τι να κάνει, θα στις δείξει.

Η αναγνώστρια  Νικόλ,  λοιπόν, επισημαίνει το Bazaar του Habitat στις 3,4,5 και 6 Απριλίου στην οδό Ανδρεά Μεταξά 9, στην Κηφισιά (εκεί είναι οι αποθήκες της Omnishop AE). Στο bazaar θα προσφερθούν 5000 είδη "από προηγούμενες συλλογές" με έκπτωση 50% ως 70%, οπότε καταλαβαίνεις, ό,τι προλάβεις. Θα υπάρχει λεωφορειάκι από τον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς κάθε μισή ώρα από τις 9 το πρωί μέχρι  τις 7 το  βράδυ (το πανηγύρι λήγει στις 8), ενώ μπορείς να μπεις εντός του post για να δεις χάρτη, αν θες να πας με το αμάξι. Τηλέφωνο για περισσότερα: 2106299930-4.

Εξάλλου, στο inbox του σπιτόσκυλου έφτασε κι ένα δελτίο τύπου για ραγδαίες μειώσεις τιμών σε προϊόντα της Neoset. Έμπα μέσα για λεπτομέρειες και επ' αυτού.

Λέει η NEOSET:

Η περίοδος των εκπτώσεων έφτασε στο τέλος, αλλά, η NEOSET, η πιο δημοφιλής Ελληνική εταιρία στον χώρο των επίπλων, σας δίνει άλλη μια ευκαιρία για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Γιατί, από αρχές Μαρτίου, μειώνει ακόμα περισσότερο τις τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων NEOSET που εσείς έχετε ξεχωρίσει και αγαπήσει, όπως ο καναπές Monaco, η πολυθρόνα Relax, το τραπέζι Εστία, οι καρέκλες Happy και Soho, το κρεβάτι Domus και τα φωτιστικά Cosi, ABC και Bell.

Τώρα, είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσετε την αγαπημένη σας βιβλιοθήκη Θέα ή Basic (στο χρώμα καρυδιά) που συνδυάζει ιδανικά αισθητική με λειτουργικότητα και προσαρμόζεται στα μέτρα του δικού σας χώρου. Οι λάτρεις του Loft μπορούν, τώρα, να εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερο ελεύθερο χώρο, εργονομία και τάξη προσθέτοντας στη συλλογή τους τον τριθέσιο καναπέ, το κρεβάτι και το γραφείο της σειράς σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Τέλος, ανακαλύψτε στα καταστήματα NEOSET μια πληθώρα από άλλα είδη: πολύχρωμα χαλιά και σκαμπό, μοντέρνες κουρτίνες, λειτουργικά γραφεία και ευέλικτα τραπεζάκια που δεν θα σας κοστίσουν ακριβά.

Επισκεφθείτε ένα από τα 65 καταστήματα NEOSET και δείτε από κοντά την πλούσια συλλογή της σε έπιπλα και είδη αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Και αν τυχόν δυσκολεύεστε να επιλέξετε, οι σύμβουλοι διακοσμητές της NEOSET έχουν όλες τις λύσεις για να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες σας και με το παραπάνω.

NEOSET: Τηλ.: 210 66 01 100. www.neoset.gr

Δες και το χάρτη για τα Habitat:

map

Και μην ξεχνάς για έπιπλα και τους σπιτοσκυλοπελάτες:  ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και RAGIO!

Άιντε και καλά ψώνια

Διαφήμιση 300×250 Google