Φρίκη Και Αποτροπιασμός: Το Σπίτι Της Barbie Στο Μαλιμπού

barbie1

Η γνωστή κούκλα έκλεισε τα 50 και, δεν ξέρω γιατί και πώς, στα Ίντερνετς εμφανίστηκαν φωτογραφίες του "σπιτιού της Barbie" στο Μαλιμπού, ενός σπιτιού που είναι, λέει, διακοσμημένο στο ύφος της Barbie και, αν κατάλαβε καλά το σπιτόσκυλο, είναι το σπίτι στο οποίο θα ζούσε η Μπάρμπι αν ήταν αληθινός άνθρωπος και όχι ένα κομμάτι πλαστικό μήκους 15 εκατοστών. Αυτό φαντάζει αδιανόητα τρομακτικό ως ιδέα για το σπιτόσκυλο, καθώς διαβάζει ότι το design του σπιτιού περιλαμβάνει έναν πολυέλαιο φτιαγμένο από μαλλιά Barbie, και έναν καθρέφτη φτιαγμένο από 65 Barbie, πράγματα που υπονοούν πως αν η Μπάρμπι ήταν αληθινή, θα ήταν φτυστή ο κακός στη "Σιωπή των Αμνών". Τέλος πάντων, μπες και δες μερικές φωτογραφίες από αυτό το έκτρωμα, εκτός αν έχεις αλλεργία στο ροζ.

barbie2

Εδώ η Μπάρμπι κάθεται με τις υπόλοιπες πλαστικές της φίλες και κουτσομπολεύουν ακούγοντας τον Ειρηνικό να παφλάζεται αποπίσω.

barbie3

Μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα για το γούστο της Μπάρμπιδος βλέποντας το φλουό εσωτερικό του σπιτιού, ένα εκ των οποίον είναι ασφαλές: Η κούκλα δεν πάσχει από επιληψία, σίγουρα.

barbie4

Ο λα λα, εδώ γίνονται όλα ανάμεσα στην ξανθιά πενηντάρα και τον εξίσου πλαστικό γοητευτικό επιβήτορά της, τον Κεν. Πώς καταφέρνει να φέρει το έργο σε πέρας σε τέτοιο περιβάλλον ο Κεν; Πώς αντιπαρέρχονται την έλλειψη γεννητικών οργάνων, και το γεγονός ότι είναι από πλαστικό; Ακόμα: Γιατί το σπιτόσκυλο βλέπει  αυτούς τους τοίχους και σκέφτεται "αίμα!";

barbie6

Μα η αισθητική της Μπάρμπι δεν περιορίζεται στο ιντίριορ ντιζάιν, επεκτείνεται και στη μόδα. Τα δεκάδες ολόιδια ψηλοτάκουνα φοριούνται πιο εύκολα όταν τα πόδια σου  είναι από άκαμπτο πλαστικό.

barbie5

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ο πολυέλαιος! Από μαλλιά! Ποιος νοσηρός νους; Ποια αρρωστημένη φαντασία; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Μόνο ένα χειρότερο σπίτι μπορεί να θυμηθεί το σπιτόσκυλο στη μακρόχρονη και πολυδαίδαλη σταδιοδρομία του. Αυτό.

Αν, παρ' όλα  αυτά θέλεις να δεις περισσότερα, μπες εδώ. Έχει κι ένα μαύρο μπιλιάρδο.

Διαφήμιση 300×250 Google