Αγόρασε: Την Οικοσκευή Του Μάικλ Τζάκσον

Τα περιεχόμενα του παλιού σπιτιού του Μάικλ Τζάκσον βγαίνουν σε δημοπρασία, και ο Guardian έχει μια ωραία γκαλερί με πάνω από δυο ντουζίνες από δαύτα. Είναι όπως θα περίμενες: Άλλα αντι άλλων. Μπες παρακάτω να δεις μερικά ενδιαφέροντα.

Αυτός είναι ο Σούπερμαν. Αλλά δεν είναι ένα κουκλάκι Σούπερμαν. Ούτε ένα άγαλμα Σούπερμαν σε φυσικό μέγεθος. Είναι μεγαλύτερο.(εκτιμώμενη τιμή: 1000-1500 δολάρια)

Κομψό γάντι από γυάλινες χάντρες και κρύσταλλα Ζβαρόφσκι, διακριτικό, ό,τι πρέπει για τα πιάτα,  τα πατώματα, μια κοσμική έξοδο ή έναν επώδυνο αυνανισμό.
(εκτιμώμενη τιμή: 1500 δολάρια)

Ρομποτικό κεφάλι Μάικλ Τζάκσον από την ταινία του 1988 "Moonwalker", χρησιμεύει ως δείγμα για την επίσκεψή σας στον πλαστικό χειρούργο, ως μάσκα στις μονομαχίες σας στο Κολοσσαίο, ή ως κράνος στο αμερικάνικο φούτμπολ. Τα μαλλιά είναι αποσπώμενα, φοριούνται και ξεχωριστά, σαν κόσμημα.
(εκτιμώμενη τιμή: 2000-3000 δολάρια)

Ρολς Ρόις λιμουζίνα, διακοσμημένη με γούστο από τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον ώστε να μοιάζει με φέρετρο.
(εκτιμώμενη τιμή: 140.000-160.000)

To καπό ηλεκτρικού μικρού αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε στο κτήμα. Ίσως για να πηγαίνει βόλτα τα παιδάκια που φιλοξενούσε κατά καιρούς. Λέει το σπιτόσκυλο. Αυτός ναι, είναι ο Μάικλ Τζάκσον ντυμένος Πίτερ Παν στο καπό.
(εκτιμώμενη τιμή: 4.000-6.000 δολάρια)

Τρέχτε, προλάβετε.

Διαφήμιση 300×250 Google