Αγόρασε Τέχνη. Για Καλό Σκοπό. Και Το Σπιτόσκυλο Είναι Κάπου Εκεί Μέσα

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής, το καλό site και καλλιτεχνοκολλεκτίβα ArtAZ διοργανώνει μια φιλανθρωπική δημοπρασία of sorts αυτή την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 200 έργα καλλιτεχνών και άλλων προσωπικοτήτων, όλα μεγέθους 18x24, θα πουληθούν για 50 ευρώ έκαστο, και τα λεφτά θα πάνε στο το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Το κόλπο: Δεν ξέρεις ποιανού δημιουργού είναι κάθε έργο -θα το μάθεις μόνο αν αγοράσεις ένα. Το δεύτερο κόλπο: Ένα από τα έργα είναι του σπιτόσκυλου! Με μηδενική καλλιτεχνική αξία αλλά με αξία πολλών άλλων ειδών, δες, διάλεξε και αν το βρεις τσίμπα το. Ή πάρε οποιοδήποτε άλλο. Είναι για καλό σκοπό.

Έμπα για το δελτίο τύπου με τα πότε και τα πώς.

Το artAZ καλεί 200 σύγχρονους καλλιτέχνες και δημιουργούς να εκφραστούν και να συνεισφέρουν σε μία εικαστική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν ειδικά για την «ΕΚΠΛΗΞΗ» από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18x24 εκ.) και διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50€). Ποια είναι η έκπληξη; Τα έργα είναι υπογεγραμμένα στο πίσω μέρος τους. Η ταυτότητα του δημιουργού θα παραμείνει μυστική μέχρι την αγορά του έργου!

Η έκθεση των έργων ξεκινά on line στο artAZ και θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Στις 14-15 Φεβρουαρίου θα μετακομίσει στην Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης" της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων για να πραγματοποιηθεί η πώληση τους. Η φυσική έκθεση θα διαρκέσει μία μόνο ημέρα - σας προτείνουμε λοιπόν να παρακολουθήσετε προσεκτικά τα έργα το διάστημα που θα βρίσκονται on line (και να επιστρέφετε συχνά γιατί θα προσθέτουμε διαρκώς νέα) και να σημειώσετε τον κωδικό του έργου που σας ενδιαφέρει πριν επισκεφθείτε το πωλητήριο.

Μείνετε μαζί μας για εξελίξεις και ενημερώσεις.

Διάρκεια έκθεσης:
On line στο artAZ από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου & στις 14 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα
"Κωνσταντίνος Καβάφης" της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Πώληση έργων: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009, 12:00 -20:00, Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης",
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων
(Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ πραγματοποιείται από το artAZ με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Διαφήμιση 300×250 Google