Το Καλύτερο Σπίτι Στην Αυστραλία

Ετούτο εδώ το μοντέρνο έπος (που θυμίζει λίγο το πρώτο που βλέπεις εδώ) πήρε ένα σχετικό βραβείο για τη σεζόν 2007-2008, αλλά το σπιτόσκυλο δεν στο δείχνει γι'  αυτό, στο δείχνει γιατί είναι εντυπωσιακά εξωφρενικό. 1230 τετραγωνικά σε μια ιδιωτική χερσόνησο, με μαρίνα, παραλία, και μια πισίνα που μοιάζει βγαλμένη από resort, ετούτο το σπίτι (με μόνο τέσσερα υπνοδωμάτια!) είναι καλύτερο να το βλέπεις παρά να ζεις μέσα του. Γιατί άντε πλύνε τόσο τζάμι. Και ποιος τρέχει τώρα στη Βορειοανατολική Αυστραλία. Οπότε έμπα μέσα και χάζεψε.

Με γενικότερη λήψη της περιοχής -και των γειτόνων- σου δείχνει ότι αυτή δεν είναι μια νορμάλ περιοχή - λέγεται Μandalay Coral Gardens και μόνο χλιδάτοι need apply. Πρόσεξε την ιδιωτική παραλιούλα (με το σπιτάκι από πίσω), το ιδιωτικό δάσος, τη μαρίνα με τα δύο μεγάλα σκάφη, το μοντέρνο σχήμα (μοιάζει φτιαγμένο από τεράστιες πένες κιθάρας) και φυσικά την τεράστια πισίνα.

Δεν μπορείς να πεις, είναι  ένα περιβάλλον όμορφο. Το σπιτόσκυλο κι η σπιτοσκύλα ευχαρίστως θα περνούσαν μερικούς καλοκαιρινούς μήνες εκεί, φτάνει να είχαν και μια στρατιά φιλότιμες Σβετλάνες να ρυθμίζουν τα του νοικοκυριού.

Παρ' όλες τις διαστάσεις ξενοδοχείου και την εξωφρενική πολυτέλεια, το σπίτι αναμένεται, λέει, να πιάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Είτε US, είτε Αυστραλίας κι αν είναι αυτά, το σίγουρο είναι ότι θα κόστιζε πολύ περισσότερο αν βρισκόταν σε Ευρώπες ή Αμερικές. Μπορείς να το αγοράσεις εδώ, πάντως.

Θυμήσου περισσότερη Αυστραλία:
Ένα σπίτι στην όχθη του ποταμού
Ένα ακόμα καλύτερο παραλιόσπιτο
Το Monaco House
Ένα σπίτι στο Σίδνεϊ
Δυο ακόμα σπίτια στην Αυστραλία

Διαφήμιση 300×250 Google