Το Απίστευτο Υπόγειο Σπίτι Στο Λας Βέγκας

Το σπιτόσκυλο πρόσφατα πέτυχε ένα ντοκιμαντέρ την ώρα που για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο έκανε ζάπινγκ στην τηλεόραση (πολύ σπάνια βλέπει τηλεόραση) το οποίο έδειχνε ένα υπόγειο σπίτι μέγαρο στο Λας Βέγκας της Νεβάδας, ένα μέρος απίστευτο. Έψαξε διεξοδικά λίγο στα Ίντερνετς και δεν κατόρθωσε ούτε το βίντεο να βρει ούτε πολλές φωτογραφίες, αλλά βρήκε αυτά τα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Το σπίτι είναι χτισμένο σκαμμένο σε βάθος περίπου εννέα μέτρων από την επιφάνεια. Έχει έκταση σχεδόν 1500 τετραγωνικών, με "ανοιχτούς" χώρους των οποίων το ταβάνι είναι βαμμένο σαν ουρανός και το φως προσομοιάζει το φωτισμό της μέρας. Σοβαρά τώρα, όπως γίνεται στα καζίνα για να μην καταλαβαίνεις τι ώρα είναι και να συνεχίσεις να παίζεις. Το σπίτι το έφτιαξε ο Τζέρι Χέντερσον, ιδρυτής της Avon με τα καλλυντικά, και τώρα χρησιμοποιείται για πάρτι και events. Δεν είναι επισκέψιμο στο κοινό. Κι αυτό είναι κρίμα.

When summer temperatures reach 115 degrees, the logic behind such a house in Las Vegas seems apparent. But it was the threat of nuclear destruction, the long shadow of the Cold War that swallowed up most of the second half of the 20th century, that was the primary motivation behind Jerry B. Henderson's underground house.Though a large, traditional house lies atop that desert plot today, the underground house remains intact, a hidden time capsule from another era.

Θυμήσου: Το Βέγκας από την άλλη

Διαφήμιση 300×250 Google