Ο Διακοσμητής Του Λευκού Οίκου Του Ομπάμα

Καθώς έχουν αρχίσει τα ταρατατζούμ για την ορκωμοσία του συμπαθέστατου επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, ο χαλασμός που κάνουν τα Μέσα -όλα τα Μέσα- για ο,τιδηποτε έχει σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα είναι εκκωφαντικός. Άλλος σου δείχνει το αμάξι του, άλλος που πήγε διακοπές, ο καθένας πρέπει να βάλει και κάτι "Ομπάμα" στο σάιτ του, για να είναι επίκαιρος.

Το σπιτόσκυλο συνήθως πάει κόντρα στο ρεύμα. Όχι τώρα.

Οπότε γνώρισε τον κύριο Μάικλ Σ. Σμιθ, ιντίριορ ντέκορεϊτορ με κλίση στη μοντέρνα διακόσμηση, τα προσιτά έπιπλα και τους Αμερικανούς σχεδιαστές, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό ψωνίζει πράματα (φτηνά και "πράσινα", λένε) για να διακοσμήσει τον Λευκό Οίκο στον οποίο ο κύριος Μπαράκ, η κυρά Μισέλ και τα δυο κοριτσάκια τους θα ζήσουν για τα επόμενα τέσσερα (ή οκτώ) χρόνια.

The California native, who's written two books on design, was one of three finalists for the job, according to Katie McCormick Lelyveld, spokeswoman for Michelle Obama. Smith has already started working with the family to get the residence up and running -- especially the bedrooms of 10-year-old Malia and 7-year-old Sasha -- and shopping at "a variety of different outlets, kid-friendly everyday retail stores," said Lelyveld.

Το αποπάνω δωμάτιο, σύμφωνα με το Luxist, είναι του στυλ του κυρίου Σμιθ. Δίνει κι ένα link σε άλλα δωμάτιά του από το αμερικάνικο Domino, αλλά του σπιτόσκυλου δεν του ανοίγει αυτή τη στιγμή, πράγμα frustrating.

Διαφήμιση 300×250 Google