Το Σπίτι-Εκκλησία ΙΙ

Το σπιτόσκυλο στο παρελθόν σου 'χει δείξει έναν καθεδρικό ναό που έγινε χλιδιαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, και μια εκκλησία που έγινε μονοκατοικία στην Ολλανδία. Ετούτο εδώ το δημιούργημα βρίσκεται στην Αυστραλία και είναι αρκετά παρόμοιο: Μια παλιά εκκλησία του 1898 που το 2003 μετατράπηκε σε χλιδάτο σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και άλλα τόσα μπάνια (από αυτούς), και τώρα πωλείται για 3,4 εκατομμύρια Αυστραλιανά δολάρια, δηλαδή για 1,77 εκ. ευρώ (εδώ). Τώρα, για τα γούστα του σπιτόσκυλου είναι ελαφρώς υπερβολικά γυαλιστερό και flashy και flamboyant και extravagant με έναν understated τρόπο (α ρε Προφίσιενσι), και οπωσδήποτε χρειάζεται μια στρατιά Σβετλάνες για να διατηρείται καθαρό, αλλά όπου κλείνει μια εκκλησία ανοίγει ένα ντιζαϊνάτο σπίτι, κι αυτό είναι αναφανδόν καλό.

Έμπα για περισσότερες φωτογραφίες.

Το απ' έξω έχει μείνει λίγο-πολύ αναλλοίωτο, πράγμα σε γενικές γραμμές καλό, που όμως μπορεί να φρικάρει στην αρχή μια κοπελιά που έχεις ψήσει να "πάμε στο σπίτι να κάτσουμε λίγο".

Σκέψου τρίψιμο που έχει να τραβήξει η Σβετλάνα για να μοιάζουν τόσο λαμπερά τα πατώματα. Για να μη μιλήσουμε για τα τζάμια στην οροφή.

Πολλή ασπρίλα, ίσως λόγο του γενικότερου theme "αγνότητας".

Θυμήσου ακόμα:
Ένα παραλιόσπιτο στην Αυστραλία
Ένα ακόμα καλύτερο παραλιόσπιτο στην Αυστραλία
Το Monaco House (στην Αυστραλία)
Ένα σπίτι στο Σίδνεϊ
Δυο ακόμα σπίτια στην Αυστραλία

Διαφήμιση 300×250 Google