Να Το Πάρει Ή Να Μην Το Πάρει;

Η αναγνώστρια V. έστειλε mail στο σπιτόσκυλο γεμάτο αγωνία, ζητώντας τη συμβουλή του. Το σπιτόσκυλο σχημάτισε γνώμη, μα σκέφτηκε να αποταθεί και σε ένα αλάθητο πάνελ ειδικών, να πούνε μια γνώμη. Το θέμα μας είναι το εξής:

Aγαπητό σπιτόσκυλο, ντρέπομαι που εν μέσω μολότωφ, πρέπει να αποφασίσω για το αν θα αγοράσω ένα ερείπιο του '65, στο Π.Ψυχικό, 135τμ (τα 35 παράνομα και με το νόμο), 120τμ βεράντας και 480.000 ευρώ. Μπορείς να γράψεις κάτι που θα με βοηθήσει να κρίνω σωστά;

To  σπιτόσκυλο μόλις το είδε το νούμερο σαν πολύ υψηλό του φάνηκε. Μιλάμε για 3500 το τετραγωνικό για κτίριο 43 ετών, το οποίο η V. το περιγράφει και ως "ερείπιο". Είναι μια ασαφής και ταυτόχρονα τόσο εύγλωττη περιγραφή. Το σπιτόσκυλο θα ήθελε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ακριβή τοποθεσία, εξτραδάκια όπως πάρκινγκ κλπ, στοιχεία για τη γενικότερη κατάσταση της πολυκατοικίας (αν πρόκειται για πολυκατοικία) ή την έκταση του οικοπέδου (αν πρόκειται για μονοκατοικία) και, κυρίως, φωτογραφίες, αλλά με αυτά τα δεδομένα (και με δεδομένη την κατάσταση της αγοράς) πολλά του φαίνονται τα 480 χιλιάρικα. Πάρα πολλά.

Εσύ τι γνώμη έχεις;

UPDATE: Η V., που εξακολουθεί να προτιμά το email ως τρόπο επικοινωνίας απ' το να γράψει ένα σχόλιο από κάτω, ευχαριστεί:

"Aγαπητό σπιτόσκυλο και αγέλη, σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας και υπόσχομαι πως, αν καταφέρω να ρίξω κι άλλο την τιμή κι αγοράσω τελικά το σκυλόσπιτό μου στο Ψυχικό, θα σας καλέσω όλους στο demolition party που θα κάνω".

Οπότε έχουμε λίγα ακόμα στοιχεία: Μονοκατοικία για demo αγοράζει.

Διαφήμιση 300×250 Google