Πού Να Βρεις Φτηνή Τέχνη Σήμερα. Κυριολεκτικά Σήμερα.

Η Βαρώνη Κας-Μπανκς επιστρέφει, κι έχει καλές ειδήσεις.

Αγαπημένοι φίλοι,

Επιτέλους γιορτές - η υπέροχη αυτή εποχή που φέρνει τόσες χαρές!
Μία από αυτές είναι και η διαθεσιμότητα προσιτής τέχνης. Εκθέσεις με μικρά έργα και αντικείμενα τέχνης σε φιλικές τιμές κατακλύζουν την πόλη. Εμείς όμως θα σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο θεσμό που εδώ και χρόνια μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυθεντικά έργα τέχνης καταβάλλοντας το αντίτιμο των 70 €. Πρόκειται φυσικά για το Cheap Art. Δεκάδες καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους είναι μάλλον απρόσιτοι υπό κανονικές συνθήκες, διαθέτουν τη δουλειά τους έναντι του συμβολικού ποσού στο πνεύμα των ημερών.

Όπως είναι αυτονόητο όσο πιο νωρίς επισκεφθεί κανείς την έκθεση τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να προλάβει τα δυνατά κομμάτια (τα οποία σε γενικές γραμμές εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού). Για αυτό ο κόσμος συνηθίζει να πηγαίνει στα εγκαίνια. Εσείς όμως, επειδή έχετε καλύτερη πληροφόρηση θα κάνετε κάτι άλλο: θα πάτε στα ΠΡΟ-εγκαίνια. Μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη, το πάρτι γίνεται κυρίως για τους καλλιτέχνες και για τους πραγματικούς insiders. Αναζητήστε ονόματα που κανονικά δεν είναι και τόσο προσιτά όπως η Άννα Μανέτα, η Ισμήνη Μπονάτσου (aantonopoulou art), ο Γρηγόρης Λαγός και ο Βασίλης Θέος, ή ταλέντα που τώρα ξεπετάγονται όπως η Έρη Σκυργιάννη, ο Σωκράτης Αργείτης και η Φωτεινή Πολυδώρου (Cheap art).

Λόγω των πρόσφατων δυσάρεστων επεισοδίων τα προγραμματισμένα εγκαίνια μεταφέρθηκαν και πραγματοποιούνται παράλληλα σε δύο εκθεσιακούς χώρους (Cheap art: Θεμιστοκλέους & Α. Μετάξα, Εξάρχεια & aantonopoulou art: Αριστοφάνους 20, Ψυρρή) την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου. Να είστε εκεί. Για όποιον δε προλάβει, τα συμβατικά εγκαίνια είναι την Παρασκευή, 12/12 στις 8 μ.μ., ενώ η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 23/12.

Καλές αγορές

Η Βαρώνη Κας - Μπάνκς

Υ.Γ.: Οι φήμες λένε ότι πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάτι ακόμη καλύτερο στον τομέα της προσιτής τέχνης - μόλις επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου θα είστε βέβαια οι πρώτοι που θα το μάθετε!

Διαφήμιση 300×250 Google