Η Πολυθροβιβλιοθήκη

Το σπιτόσκυλο, που κάνει τα πράγματα με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις, καταλαβαίνει την ανάγκη για την πολυθροβιβλιοθήκη. Που να σηκώνεσαι από την πολυθρόνα, να τρέχεις να πάρεις το βιβλίο και να ξαναγυρνάς; Τσουπ, απλώνεις το χέρι στο πλάι και το τσακώνεις. Το βαρέθηκες; -τσουπ!- απλώνεις το χέρι παραδίπλα και τσακώνεις ένα άλλο. Αυτό που βλέπεις από πάνω είναι ένα παράδειγμα που έχει το πλεονέκτημα ότι δείχνει ενδιαφέρον και χωρίς βιβλία:

Χωράει, λέει, πέντε μέτρα βιβλία, μια μονάδα μέτρησης που το σπιτόσκυλο βρίσκει αλλόκοτη. Τη φτιάχνουνε αυτοί.

Αλλά περίμενε! Το σπιτόσκυλο βρήκε άλλες δύο παρόμοιες πολυθροβιβλιοθήκες. Μπες μέσα στο post και δες.

via Treehugger


Ετούτη έχει και μια ρόδα, για να την τσουλάς στη γωνίτσα που θες, χωράει 80 βιβλία, και έχει και ντουλαπάκια στα μπράτσα για σημειωματάρια, στυλούς, μαραφέτια και παραφερνάλια, και ένα πορτατίφ κολλημένο, για να μη στραβώνεσαι. Τη φτιάχνουν αυτοί. Δεστηνα και σε φυσικό χώρο:

Τέλος, έχουμε αυτό εδώ το πράγμα:

Το οποίο είναι το ασχημότερο από όλα, αλλά είναι πιο μικρό σε μέγεθος, και συνεπώς πολύ βολικό για πολύ μικρούς χώρους. Σε άσπρο, ας πούμε, θα πήγαινε πολύ εδώ. Αυτό το φτιάχνουν αυτοί.

Τέλος, το σπιτόσκυλο έχει να παρατηρήσει ότι καλές όλες αυτές, αλλά προτιμά να φυλάει τα βιβλία του σε κάτι τέτοιο, κι ας σηκώνεται πότε πότε. Τι να κάνουμε. Μέσα στη ζωή είναι όλα.

Δες άλλη μια ενδιαφέρουσα πολυθρόνα εδώ.

Διαφήμιση 300×250 Google