Θα Σου Κάνω Τα Δύο Ένα

Ένα ζεύγος στο Σιάτλ έψαχνε μέρος να μείνει, και βρήκε ένα κτίριο καινούριο, με διαμερίσματα σένια, που πολύ του άρεσε. Το πρόβλημα ήταν το μέγεθος: Το διαμερίσματα είτε ήταν πολύ μικρά για τα γούστα τους, είτε πολύ μεγάλα. Οπότε, δεδομένου ότι το κτίριο ήταν ακόμα στο σχέδιο κατασκευής, οι τύποι οι μερακλήδες κι οι ωραίοι, και προφανώς και οι  φραγκάτοι, ψώνισαν δύο διαμερίσματα, από αυτά που τους πέφτανε μικρά, και τα ένωσαν. Έδωσαν προδιαγραφές στους μαστόρους για να τους φτιάξουν μια κουζίνα αντί για δύο, και κάνα-δυο τοίχους λιγότερους, και έτσι απέκτησαν ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών (περίπου σαν του σπιτόσκυλου δηλαδή, αλλά πιο designάτο). Διάβασε εδώ την ιστορία, και έμπα να δεις φωτογραφίες.

Με τους τοίχους που ρίξανε, το διαμέρισμα απέκτησε μερικούς τεράστιους ενιαίους χώρους. Οπότε βάλανε αυτά τα τύπου αμμοβολημένα χωρίσματα με συρόμενες πόρτες, για να φτιάχνουν διαρρύθμιση κατά το δοκούν. Πρόσεξε τί ωραίο πάτωμα, βεβαίως. Το κ@λόγατο θα το κάνει ανάγλυφο πολύ σύντομα.

Βεβαίως το ζεύγος έχει αρτιστίκ ανησυχίες, αυτό είναι προφανές από την τέχνη στους τοίχους (απάνω σε γυμνά τσιμέντα, αμέ), τις 50s καρέκλες, τις καμπύλες ολούθε, τα χρώματα.

Να και το υπνοδωμάτιο, και στο βάθος το γραφείο του κυρίου. Το σπιτόσκυλο, που βγάζει το ψωμάκι του γράφοντας στο γκουμπιούτερ μες τις νύχτες, δεν θα μπορούσε να έχει γραφείο τόσο κοντά στο κρεβάτι, καθώς η σπιτοσκύλα θέλει την ησυχία της για να πάρει τον beauty sleep της, και το τσίκι τσίκι θα της γαργαλούσε τον εγκέφαλο.

Θυμήσου:
Ακόμα ένα διαμέρισμα με γάτα μέσα
Ένας αρκετά πιο χρήσιμος γάτος
Ένα επιπλέον σπίτι στο Σιάτλ

Διαφήμιση 300×250 Google