Γιατί Ξεπουλάει ο Νίκολας Κέιτζ;

To θέμα έχει συνέχεια: Μετά από τη σπιταρόνα στο Ρόουντ Άιλαντ και άλλη μία στη Νέα Ορλεάνη, ο ημι-φαλακρός ηθοποιός τώρα πουλάει και το ιδιωτικό νησί  του στις Μπαχάμες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, έχει βγάλει προς πώληση κι άλλα ακίνητα που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια. Η big momma τα έβαλε κάτω και τα υπολόγισε και έβγαλε πως ο κύριος περιμένει να εισπράξει περί τα 60 εκατομμύρια δολάρια εφ' όσον τα πουλήσει όλα αυτά.

Τι συμβαίνει;

Το σπιτόσκυλο έριξε μια ματιά στα νούμερα, και του κατέβηκε μια θεωρία: Ο κύριος Κέιτζ, βλέποντας τη διεθνή συγκυρία, και εκτιμώντας πως η ύφεση που έρχεται θα κρατήσει κάμποσο, ξεφορτώνεται τα ακίνητα που έχει ψωνίσει τελευταία, με κέρδος, αν και όχι όσο θα υπολόγιζε (κατά περιπτώσεις και καθόλου). Έτσι μαζεύει ένα καλό ποσό στην άκρη. Σε 2-3 χρόνια, ή όποτε κρίνει ο ίδιος, όταν οι τιμές των ακινήτων θα έχουν κατακρημνιστεί περαιτέρω, θα ψωνίσει νέα, φρέσκα ακίνητα. Και θα περιμένει να ξαναφουσκώσει η φούσκα. Αυτή είναι μια θεωρία, και ένα κόλπο που το σπιτόσκυλο βρίσκει σαρδόνιο.

Βεβαίως, υπάρχει και η πιθανότητα απλά να έρχεται ένα διαζύγιο με την 20-έτη-μικρότερη πρώην σερβιτόρα τρίτη σύζυγό του, και να ετοιμάζεται να μοιράσει την περιουσία. Εδώ το σπιτόσκυλο έχει να σου πει πως το παιδί τους, το οποίο είναι 2 χρονών, το ονόμασαν Καλ-Ελ. Το όνομα του Σούπερμαν στον πλανήτη Κρύπτον, δηλαδή.

Οπότε υπάρχει και μια τρίτη εξήγηση: Τα 'χει χάσει τα κατσίκια, ο τύπος.

Θυμήσου:
Ένα άλλο, πολύ διάσημο ιδιωτικό νησί που αναμένεται να πουληθεί
Τα ιδιωτικά νησιά των επωνύμων
Η Καβαλλιανή!

Διαφήμιση 300×250 Google