Πωλείται: Βίλα 500 Ετών Στην Τοσκάνη

Αυτό το αριστούργημα βρίσκεται στην Κορτόνα της Τοσκάνης, κι αυτό που βλέπεις από πάνω είναι το κεντρικό οίκημα της έκτασης που για πρώτη φορά εδώ μισή χιλιετία πωλείται, αφού πρώτα πέρασαν από εκεί οι Ιππότες και οι Γερμανοί. Και μπροστά, μια οβάλ λίμνη. Ναι. Πας με το αυτοκινητάκι σου τσούκου τσούκου σε ένα δρόμο με πεύκα και κυπαρίσσια, μετά γύρω-γύρω τη λίμνη και φτάνεις στο σπίτι. Το οποίο είναι του 16ου αιώνα, λέγεται Villa Fontana, έχει τέσσερις ορόφους, δεκαέξι υπνοδωμάτια και άλλα δυο-τρία κτίρια τριγύρω. Είναι θαυμάσιο ακίνητο, δεν το συζητάμε, και σπάνιο, ένα καλό μέρος για να περάσει τη συνταξιοδότησή του ένας σπιτόσκυλος μεγιστάνας. Οκτώ εκατομμύρια ευρώ κοστίζει, και μπορείς να ψωνίσεις εδώ.

Βουρ εντός για περισσότερες φωτογραφίες:

Άλλη μια άποψη της λίμνης. Το όλο μέρος την έχει την πατίνα του χρόνου, κάτι που το σπιτόσκυλο βρίσκει ενδιαφέρον.

Ετούτη την είσοδο δύσκολα θα τη μπερδέψουν οι καλεσμένοι. "Μπαίνετε από την αψίδα, και μετά όλο ευθεία, και στα 500 μέτρα θα βρείτε μια λίμνη".

Από την άλλη πλευρά, φυσικά, υπάρχει και μια πισίνα για να ρίχνεις τις βουτιές σου.

Α, από μέσα τα χαλάμε όμως. Το σπιτόσκυλο δεν θα άντεχε να βλέπει όλα τα αγγελούδια στους (ροζ!) τοίχους και τις γύψινες τζιριτζάτζουλες all around για πολλή ώρα πριν του τη βιδώσει κι απλώσει το χέρι για τη βαριοπούλα.

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πορτρέτα αγνώστων πεθαμένων εδώ και αιώνες. Και οι μεγάλοι καθρέφτες, για να βλέπεις αυτούς, να βλέπεις και το μούτρο σου, και να επιβεβαιώνεις ότι πράγματι, δεν είσαι προϊόν επιμειξίας, καθώς δεν μοιάζεις καθόλου.

Να πάλι η λίμνη, για να έρθεις στα ίσα σου.

Θυμήσου κι άλλη Τοσκάνη:
Leasing ακινήτων στην Τοσκάνη
Μια φάρμα στην Τοσκάνη

via iht

Διαφήμιση 300×250 Google