Πωλείται: Το Σπίτι Του Νίκολας Κέιτζ

Το σπιτόσκυλο δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός, γνωστός για την ακανόνιστη τριχοφυία και για τις 1,5 εκφράσεις του προσώπου του ζει σε ετούτο εδώ το σπίτι. Γνωρίζει πως ο κύριος Νίκολας Κέιτζ ανήκει σ' αυτή την ομάδα πλουσίων που συνηθίζουν να αγοράζουν σπίτια, να τα ανακαινίζουν και να τα ξαναπουλάνε για εξωφρενικό, ενίοτε και επονείδιστο κέρδος λίγο αργότερα, και εικάζει πως ετούτη εδώ  είναι μια τέτοια περίπτωση, καθώς αυτό εδώ το μέγαρο το ψώνισε μόλις πέρσι, και το πουλάει μόλις φέτος. Άλλο ένα δείγμα για το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο real estate: Πέρσι το τσίμπησε με 15,7 εκατομμύρια, φέτος το πουλάει με 15,9.

Αλλά τι σπίτι!

Το σπιτόσκυλο έπαθε ένα ελαφρό κοκομπλόκο όταν εξερεύνησε φωτογραφικά το estate αυτό, το οποίο βρίσκεται στο Ρόουντ Άιλαντ, σε οικόπεδο 100 στρεμμάτων. Το κεντρικό κτίριο έχει έκταση πάνω από 2000 τετραγωνικά μέτρα και 12 υπνοδωμάτια, ενώ στο κτήμα υπάρχει πισίνα και λιμνούλα με ψάρια.

Έμπα μέσα να δεις φωτογραφίες.

To σπιτόσκυλο έπαθε την πλάκα του βλέποντας την είσοδο από την οποία μπαίνουνε τα αυτοκίνητα. Δες το παγωνι που περπατά καμαρωτό. Τι ανάγκη έχει;

Το κακό μ' αυτά τα σπίτια είναι η βαριά παλιατζουρία μέσα, τα βαριά ξύλα, τα περίτεχνα τζιριτζάτζουλα στα ταβάνια, τα κουφώματα, τα τελειώματα, τα τζάκια, τα φωτιστικά, όλα παλιακά και εντελώς έξω απ' τα γούστα του σπιτόσκυλου. Όχι ότι το χαλάει αυτός ο διάδρομος,  βέβαια:

Απ' έξω, όμως, μιλάμε για αριστούργημα:

Χωμένο στην πρασινάδα, με πέτρα και ξύλο  παντού, και νερά κοντά, είναι παραμυθένιο.

Διάβασε περισσότερες πληροφορίες (ή αγόρασέ το) εδώ. Δες και ένα ιντεράκτιβ floor plan εδώ. Έτσι, για να παίρνεις ιδέες αν χτίζεις το δικό σου μέγαρο 2000 τετραγωνικών.

Ακόμα θυμήσου άλλα σπίτια διασήμων:
Μάρτιν!
Καπότε!
Τζάκμαν!
Κόκκαλης!
Τραβόλτα!
Χατζηνικολάου!

Λάτσης!

Κοπελούζος!
Κασιδόκωστας!
Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Μοσχολιού!
Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Μίστερ Μπιγκ!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google