Το Σπιτόσκυλο Έγινε Ενός Έτους

Ναι, ναι, είναι αλήθεια, πώς περνάν τα χρόνια και τα λοιπά, και να το συμπαθάτε που δε σας έφερε γλυκά αλλά πού να πασαλείβεις τις οθόνες τώρα. Σα χτες ήτανε λοιπόν που το σπιτόσκυλο άρχισε να γράφει για το χόμπι του στα Ίντερνετς και πού να τον περίμενε τον κατακλυσμό από μιλιούνια ενθουσιασμένων, ενίοτε και αφιονισμένων φανζ, που το επισκέπτονται καθημερινά με φανατισμό σχεδόν θρησκευτικό. Η αλήθεια είναι, και δεν το γράφει επειδή είναι μπροστά, ότι μέσα σε ένα χρόνο κάλυψε πολλή ύλη, και μεγάλωσε κι έγινε θηρίο, με συνεργάτες και πελάτες και βαρυσήμαντες αποκαλύψεις που γίνονται τοκ οφ δε τάουν ή κάτι τέτοιο.

Τέλος πάντων, το σπιτόσκυλο σκεφτόταν να στήσει ένα εορταστικό ποστ γεμάτο λινξ στις αξέχαστες στιγμές αυτού του γεμάτου θριάμβους χρόνου, αλλά είχε και την εναλλακτική επιλογή να ξαπλάρει στον καναπέ με τη σπιτοσκύλα και να δει αμερικάνικη σειρά κατεβασμένη από τα Ίντερνετς. Επέλεξε σοφά.

Αν είσαι καινούριος, και δεν έχεις συναίσθηση του πού βρίσκεσαι, κάνε μια βόλτα στο "αρχείο" (δίπλα, στη sidebar) καθώς και τα "δημοφιλή", τα "σούπερ σπέσιαλ" και τα "τυχαία" (στην άλλη sidebar) για να πάρεις μιαν ιδέα.

Αν είσαι παλιός, το σπιτόσκυλο σε ευχαριστεί μεγαλόθυμα για την αφοσίωσή σου και σε διαβεβαιώνει πως θα ανταμειφθείς με ακόμα περισσότερα κόλπα τον επόμενο χρόνο.

Διαφήμιση 300×250 Google