Στο Μπάνιο Σου Να Στραφταλίζουν Τα Ζβαρόφσκι

Για τον απαιτητικό χαϊχλίδουλα που ξέρει να επιλέγει μόνο το πιο βλακώδες, τώρα υπάρχουν νέες πολυτελείς προτάσεις σε είδη μπάνιου που θα συναρπάσουν τους καλεσμένους σου και θα κάψουν τον αμφιβληστροειδή τους απ' τη γυαλάδα.

Η αποπάνω μπανιέρα φτιάχνεται από ετούτη την εταιρία, και διαθέτει σε διάφορα σημεία πινελιές γεμάτες κρύσταλλα Swarovski (απορία: υπάρχει άλλη μάρκα;) τα οποία στραφταλίζουν ή, όταν δεν υπάρχει πολύ φως, μοιάζουν με εξωγήινο εκτόπλασμα που μεγαλώνει στη μπανιέρα σου και, όταν ωριμάσει, θα μετοικήσει στο κεφάλι σου όπου βεντουζωμένο θα σου ρουφά το εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Δες μια καλαίσθητη λεπτομέρεια:

Αλλά γιατί να βλέπεις στραφταλιστά Ζβαρόφσκι μόνο όταν μουλιάζεις στη μπανιέρα; Η παρακάτω τουαλέτα απευθύνεται μόνο σε πολύ απαιτητικούς πισινούς, που είναι πρόθυμοι να δώσουν 75.000 δολάρια για να αγοράσουν (από αυτούς) ετούτο εδώ το πράγμα.

Ω ναι, είναι εκατοντάδες κρυσταλλάκια, κι ετούτο είναι ο πιο λαμπερός υποδοχέας σκατού στην ιστορία της ανθρώπινης εντερικής κένωσης. Πόσο μακριά έχει φτάσει το είδος, αναλογίζεται το σπιτόσκυλο.

via luxuryproperty

Διαφήμιση 300×250 Google