Ιστορίες Για Δύο Κάστρα

Λοιπόν, να τι έμαθε το σπιτοσκυλο μέσα σε μια μέρα, καθώς procrastinated:

Ο ηθοποιός Άντριαν Μπρόντι χάρισε στην Ισπανίδα σύζυγό του Έλσα Πατάκι (καμία σχέση με τις εκδόσεις Πατάκη) ένα κάστρο στη Νέα Υόρκη. Αν πάσχεις από σακχαρώδη διαβήτη μη διαβάσεις την αποκάτω πρόταση:

On her birthday, he blindfolded her, brought her to the estate and then rang the home's antique church bell before asking her to open her eyes.

Ω ναι. Μπορείς να διαβάσεις την ιστορία και να δεις 35 σελίδες με φωτογραφίες στο αμερικανικό Hello ή να δεις κάτι λίγα εδώ. Περιέχει μια ξεκαρδιστική φωτογραφία με την Πατάκι να ατενίζει το μέλλον σκαρφαλωμένη στη δαγκάνα ενός κίτρινου εκσκαφέα.

Αλλά ένα κάστρο δεν φέρνει πάντα ζαχαρένια ευτυχία. Το σπιτόσκυλο διάβασε μονορούφι την καταπληκτική ιστορία της οικογένειας Ντόμπσον που αποφάσισε να μετακομίσει από ένα κανονικό σπίτι στο Νότιγχαμ της Αγγλίας σε ένα Σκοτσέζικο κάστρο 80 δωματίων. Ολόκληρη η οικογένεια (αδέρφια, νύφες, παππούδες) μετακόμισαν στο γιγάντιο προβληματικό κτίριο. Πριν περάσει ενάμισης χρόνος, όλοι εκτός απ' το αρχικό ζευγάρι που αγόρασε το κάστρο είχαν φύγει, και είχαν ορκιστεί να μην ξαναμιλήσουν μεταξύ τους. Είναι μια φανταστική ιστορία, το σπιτόσκυλο σου προτείνει ανεπιφύλακτα να θυσιάσεις μισή ωρίτσα απ' την οπωσδήποτε σοβαρότατη δουλειά που κάνεις για να τη διαβάσεις.

Θυμήσου ακόμα:
Ένα πάμφθηνο κάστρο στο Βέλγιο
Το κάστρο της Ντέμπι Ματενόπουλος
Ένα κάστρο στο Μανχάταν
Το κάστρο του Δράκουλα

via luxist, bldblg

Διαφήμιση 300×250 Google