Μια Φάρμα Στην Τοσκάνη

Λοιπόν, το σπιτόσκυλο τώρα θα σου δείξει ένα κομψό και θαυμάσιο ακίνητο στην Τοσκάνη της Ιταλίας, μια περιοχή στην οποία περισσότερα από τα μισά σπίτια τα αγοράζουν ξένοι. Κάποιο allure η περιοχή  το έχει, όπως και κάποια ρουστικ ομορφιά, μια όμορφη φροντισμένη χωριατιά, που όμως παραμένει μια  πιο βελτιωμένη βερσιόν της ελληνικής επαρχίας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ε, τα ακίνητα στην Τοσκάνη, όπως λένε οι Times, ξεκινάνε από 4 χιλιάρικα το τετραγωνικό. Ευρώ. Ω ναι. Είναι εύκολο ένα ανακαινισμένο αγροτόσπιτο σε όμορφο μέρος να κοστίσει 2-3 εκατομμύρια στον μπαϊλντισμένο Γερμανό συνταξιούχο.

Πράγμα που σημαίνει για σένα ένα: Έμπα μέσα, δες τις φωτογραφίες και πάρε ιδέες για το πώς θα φτιάξεις το σπίτι του παππού στο χωριό.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε κτήμα 900 τετραγωνικών (ούτε στρέμμα!) και κοστίζει 900.000 ευρώ, πράγμα που στους Times το παρουσιάζουν ως ευκαιρία. Εξωτερικά, ένα ελληνικό αγροτόσπιτο 60-70 ετών με μια αμμοβολή και καινούρια παράθυρα έτσι θα δείχνει.

Από μέσα, βέβαια, μια έξτρα προσπάθεια στις λεπτομέρειες έχει γίνει. Τι ωραίες αψίδες, δες.

Η κουζίνα είναι του γούστου του σπιτόσκυλου,  τα σκαλοπάτια που οδηγούν σ' αυτή όχι.

Να ένας κήπος με πέργκολα και κλήμα και θέα. Τι πιο μεσογειακό;

Και να άλλος ένας τρόπος να τσιμπήσεις την τιμή: Μια μικρή πισίνα, καθώς η θάλασσα είναι μεν κοντά, αλλά όχι και δίπλα. Γενικά, μια χαρά. Ξεκίνα στο σπίτι του παππού, και όλο και κάποιος Γερμανός θα τσιμπήσει, καθώς εσύ θα είσαι πολύ πιο φτηνός και όχι πολύ πιο άσχημος απ' την Τοσκάνη. Λέμε τώρα.

Κι άλλα σπίτια από all over:
Ένα χωριατόσπιτο στο Λος Άντζελες
Σίδνεϊ και Πράγα
Κι άλλο Σίδνεϊ
Κι άλλο Λος Άντζελες
Ταϊλάνδη και Καναδάς
Νέα Υόρκη. Αχ, Νεα Υόρκη.

Διαφήμιση 300×250 Google