Έρχεται: Το Νέο Ιkea.gr

Λοιπόν, πιτσιρίκια, καθίστε καλά, το σπιτόσκυλο έχει νέα: Σε λίγο καιρό το ΙΚΕΑ Ελλάδος θα έχει φρέσκο, ολοκαίνουριο site. Αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο. Δώσε προσοχή:

Θυμάσαι πριν από λίγο καιρό που το σπιτόσκυλο σου έδειξε ένα ελληνικό ΙΚΕΑ blog; Το οποίο έφτιαχνε ο μερακλής Γιάννης, και το οποίο μετά από λίγο καιρό έκλεισε επειδή "χρησιμοποιούσε το εμπορικό σήμα της ΙΚΕΑ χωρίς άδεια;". Ε, πίσω από το νέο ikea.gr μάντεψε ποιος θα είναι: Ο Γιάννης! Και θα είναι, λέει "blog-site", πράγμα που το σπιτόσκυλο ανυπομονεί να δει τι σημαίνει.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό: Όπως λέει στο σπιτόσκυλο, το νέο website θα σου επιτρέπει (κρατήσου) να παραγγέλνεις πράγματα από το σπίτι! "Θα αφορά μόνο μεγάλα προϊόντα", λέει ο Γιάννης, "όχι να σας φέρνουμε μόνο την κορνίζα". Το διανοείσαι; Το δικό μας το ΙΚΕΑ, θα μας προσφέρει υπηρεσίες παρόμοιες των ξένων! Πόσα προϊόντα θα μπορείς να αγοράσεις; Πόσο θα κοστίζει η αποστολή; Με ποιούς τρόπους θα πληρώνεις; Οι απορίες είναι πολλές αλλά, όπως καταλαβαίνεις, this is big news. Το σπιτόσκυλο, εξιτέ, περιμένει και θα σε ενημερώσει πάραυτα μόλις υπάρχουνε νεότερα.

Εν τω μεταξύ θυμήσου:
Με το ποδήλατο στο ΙΚΕΑ
Ο κατάλογος 2009
Και διάφορα πιτσικοκό από την τελευταία ικεαυτοψία του σπιτόσκυλου.

Διαφήμιση 300×250 Google