Το Ανάποδο Σπίτι Είναι Έτοιμο

Χάρη σε ένα tip το αναγνώστη van, το σπιτόσκυλο ανακάλυψε ετούτο εδώ το σπίτι το οποίο χτίστηκε στο νησάκι Ούζεντομ της Βαλτικής Θάλασσας (στη Γερμανία ανήκει) και το οποίο έχει το ταιριαστό όνομα "Die Welt Steht Kopf", που σημαίνει "Ο Κόσμος Στέκεται Με Το Κεφάλι Κάτω" ή κάτι τέτοιο. Ετούτο που το βλέπεις δεν είναι ένα έξυπνο κόλπο, με μια πρόσοψη ανάποδη κι ένα κανονικό σπίτι από μέσα. Και το απομέσα είναι ανάποδα. Έμπα για περισσότερες φωτό και πληροφορίες.

Το σπίτι είναι μια ιδέα δύο περίεργων τύπων και ο ρόλος του είναι αυτός που φαντάζεσαι: Είναι μια τουριστική ατραξιόν. Υπάρχει (φυσικά) και website στα Γερμανικά. Ανοίξανε και σας περιμένουνε, κάθε μέρα από τις 10 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ορίστε, αυτό είναι το εσωτερικό. Και, ναι, αυτή είναι μια κανονική κουζίνα. Στο ταβάνι.

Ο κύριος η κυρία εδώ στερεώνει τον καναπέ στο "πάτωμα". Δίπλα, ένα φωτιστικό είναι σωστά, αλλά ενα άλλο είναι ακόμα ανάποδα.

Ιδού και ο μάστορας με το πιγκάλ. Ένα κόλπο που σου προτείνει το σπιτόσκυλο: Κόπιαρε τις φωτογραφίες στο Photoshop, επέλεξε "flip vertical". Καλό;

Αχά! Παντού υπάρχει μία Poang!

Όπως έχεις καταλάβει πρόκειται για πολύ αλλόκοτο μέρος. Όπως λένε στο website τους, "το πιο τρελό σπίτι στο νησί Ούζεντομ!" πράγμα που μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά μπορεί να τα λέει και όλα.

Θυμίσου ακόμα:
Το στριφογυριστό σπίτι
Παλαβόσπιτα
Το ατσαλένιο σπίτι

Διαφήμιση 300×250 Google