Δυο Βίλες Στην Κέρκυρα

O Κιθ Μίλερ, ένας μερακλής και φραγκάτος δημοσιογράφος απ' το Λος Άνχελες, ήρθε στην Κέρκυρα πρώτη φορά πριν από επτά χρόνια κι έπαθε την πλάκα του, καταλαβαίνεις τώρα. Έψαξε στους μεσίτες όλ αράουντ, αλλά δεν βρήκε κάτι που να κάνει την καρδιά του να σπαρταράει οπότε αγόρασε πέντε στρέμματα σε μια πλαγιά με θέα το Ιόνιο και την Αλβανία (60 χιλιάρικα) και έβαλε ντόπιο εργολάβο να του χτίσει δυο βίλες, τη μια 450 τετραγωνικά και την άλλη 170, με θέα και πισίνα και απ' όλα.

Γιατί δύο, θα μου πεις. Ε λοιπόν, είναι απλό. Το χτίσιμο της μιας βίλας του κόστισε μισό εκατομμύριο, όσο δηλαδή θα του κόστιζε να πηγαίνει χλιδάτες διακοπές στις Μαλδίβες δυο εβδομάδες κάθε χρόνο για 25 χρόνια. Δεδομένου ότι το μέρος αυτό για διακοπές το επισκέπτεται, σκέφτηκε επιχειρηματικά και είπε να τις νοικιάζει τις βίλες όταν δεν είναι εκεί, ξέρεις, με τη βδομάδα. Αυτά τα χλιδάτα καταλύματα με τα πολλά υπνοδωμάτια για παρέες ή οικογένειες που ενοικιάζονται με την εβδομάδα είναι πολύ της μόδας και εμφανίζονται σιγά-σιγά παντού στην Ελλάδα. Μπες εδώ για να δεις και να νοικιάσεις τις βίλες του κυρίου Μίλερ, εδώ για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες από τους New York Times, εδώ για να δεις ακόμα περισσότερες βίλες προς ενοικίαση σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, και, φυσικά, εντός του post για περισσότερες φωτογραφίες.

Ετούτη είναι η Villa Milos, η μεγάλη από τις δύο. Βλέπεις δέντρα, πέτρα, θέα, ωραία πράματα.

Κι αυτή είναι η Villa Eolos, πιο μικρή και παρακατιανή, αλλά εντάξει, δε σε χαλάει.

Εντός, η Villa Eolos δεν συγκλονίζει. Οι δερμάτινοι καναπέδες σαν από λάθος βρέθηκαν εκεί, η μπλε κουζίνα σαν από νοσοκομείο να ήρθε, η δε παράνοια συμπληρώνεται με το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης αριστερά στην εικόνα. Η οροφή, βεβαίως, είναι ωραιότατη. Το ίδιο και η θέα:

Το ίδιο και η infinity pool:

Η δε Villa Milos εσωτερικά είναι πολύ καλύτερη:

Καθόλου άσχημα, λέει το σπιτόσκυλο.

Διάβασε ακόμα για δυο άλλες, πολύ διαφορετικές βίλες, καθώς και τις σκέψεις του σπιτόσκυλου για το ιδανικό εξοχικό.

Διαφήμιση 300×250 Google