Μιχάλης Λιάπης: Ο Μάγος Του Real Estate

Πώς μπορείς να αγοράσεις ένα γραφείο 140 τ.μ. κι ένα διαμέρισμα 135 τ.μ. πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας με μόνο 185.000 ευρώ; Απλό! Με το να είσαι συγγενής του πρωθυπουργού! Το σπιτόσκυλο θεωρεί το Μιχάλη Λιάπη τεράστιο τζιτζιφιόγκο, κι αυτή είναι μια κρίση αισθητική και όχι πολιτική, και μάλιστα θα τον χαρακτήριζε σχεδόν γυναικωτό αν δεν υπήρχαν βροντερές αποδείξεις του αναπαραγωγικού του προσανατολισμού. Είναι, δε, έξω φρενών με το σκάνδαλο Siemens στο οποίο μπλέχτηκε και το οποίο πέρασε πια στο ντούκου, καθώς και με το νεποτισμό που τον έφερε σε μια θέση που αλλιώς δεν θα είχε ποτέ και την οποία, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, είναι παντελώς ανίκανος να υπηρετήσει.

Αυτή ήταν, πράγματι, μια πολιτική κρίση.

Το σπιτόσκυλο σου υπόσχεται να τις κρατήσει τις τέτοιες στο μίνιμουμ, στο μέλλον, καθώς αναγνωρίζει πως δεν έχουν καθόλου πλάκα.

To σπιτόσκυλο, εξάλλου, ξεκοκάλισε το πόθεν έσχες των πολιτικών με ζήλο και πολλή προσπάθεια (λόγω του αέρα) στις παραλίες, μένοντας εμβρόντητο με τα δεκάδες ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι περισσότεροι βουλευτές και υπουργοί. Μερικοί έχουν δεκάδες ακίνητα από μόνοι τους, φέρνοντας στο μυαλό τους μεγαλοτσιφλικάδες του παρελθόντος. Είναι τα ακίνητα en vogue και de rigeur επενδυτικά; Στην εποχή μας; Ίσως κάτι παραπάνω να ξέρουν όλοι αυτοί.

Διαφήμιση 300×250 Google