Η Ελεγεία Του Μπιντέ

Το σπιτόσκυλο δεν μπορεί να πνίξει το γέλιο του όταν διαβάζει για μπιντέδες. Θεωρεί τον μπιντέ το πιο αστείο πράγμα που μπορεί κανείς να βάλει στο σπίτι του, και ειδικά αυτοί οι καινούριοι, hi tech μπιντέδες, που καθαρίζουν το πωπουλίνι σου με στοργή και μηχανική αρτιότητα (και μετά στον στεγνώνουν κι όλας), του προκαλούν γέλια ακατάσχετα.

Βέβαια, από μόνο του δεν είναι ένα θέμα αστείο. Η σωματική υγιεινή είναι σοβαρή υπόθεση, κι όταν βλέπεις κάποιον να ξύνει τον πωπό του στο τρένο, στην ουρά της τράπεζας ή στο Μέγαρο Μουσικής (αληθινή ιστορία) καταλαβαίνεις ότι ένας μπιντές μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο πράγμα. Από την άλλη, ο μπιντές έχει κάποια προβλήματα. Πρώτον, είναι πολύ δύσκολο να είναι αποτελεσματικός σε όλες τις περιπτώσεις, καταλαβαίνεις τι εννοεί το σπιτόσκυλο, όπως γίνεται και με το ψητό κρέας υπάρχουν φορές που δεν γίνεται, πρέπει να βάλεις χέρι. Ακόμα, ο μπιντές έχει ένα εγγενές πρόβλημα: Δεν μπορεί να επικοινωνήσει τα ταλέντα του με τρόπο που δεν είναι αστείος. Διάβασε:

With the touch of a button the shower arm extends and creates a soft warm stream of water that gradually turns cool to seal pores and stimulate blood circulation. After the refreshing shower the dryer comes on and gently dries leaving you with a clean fresh feeling.

<χασκόγελα>χιχι</χασκόγελα>

Αφορμή για όλα αυτά είναι φυσικά η φοβερή και τρομερή μπιντετουαλέτα Balena 8000 (8000! Άρα καλή πρέπει να είναι!) που σου επιτρέπει να κάνεις τη δουλειά σου όπως κάθε τουαλέτα, και μετά σου 'χει μια έκπληξη. Μόλις τελειώσεις (έχει τηλεχειριστήριο) ο βραχίονας εκτείνεται κάτω από το πωπουλίνι σου και σε ψεκάζει με νεράκι για να καθαρίσεις -και αυτοαπολυμαίνεται κιόλας!- και μετά σου κάνει και πιστολάκι να μη σηκωθείς και στάζεις.

Τώρα να το συγχωρείτε το σπιτόσκυλο, έχει λυθεί στα γέλια. Δεν περιγράφει άλλο.

via hdf

Διαφήμιση 300×250 Google