Το Σπίτι Του Μπερλουσκόνι; Really;

Λοιπόν η κουτσομπολίστικη εφημερίδα Espresso ισχυρίζεται πως αυτό το σπιτάκι στη Σύμη το αγόρασε, λέει, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ναι.

Ο 72χρονος πρωθυπουργός της γείτονος, που -ως γνωστόν- είναι μεγαλοεπιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει θαυμαστής της Σύμης. Λατρεύει το απέραντο γαλάζιο και την ησυχία που διαθέτει.

Το σπιτόσκυλο τώρα θα σου εξηγήσει γιατί πιστεύει πως η είδηση αυτή είναι μούφα.

Ο κύριος Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι o βαθιά διεφθαρμένος και πιθανότατα ημίτρελος πρωθυπουργός της Ιταλίας, και ταυτόχρονα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Έχει εξοχικά σε διάφορα τροπικά μέρη του κόσμου, αλλά συνήθως ξεκαλοκαιριάζει (και δέχεται επισκέψεις) στη Villa Certosa στη Σαρδηνία (από δορυφόρο):

Άλλοτε πηγαίνει στην έπαυλή του στις Βερμούδες:

Σ' αυτά τα μέρη περνά το χρόνο του εξηγώντας στους καλεσμένους του πόσο όμορφη είναι η Σύμη, προφανώς.

Πίσω στην Ιταλία, μένει στο Palazzo Chigi στη Ρώμη, ή στο διαμέρισμά του στην Piazza Navona, ενώ όταν μπορεί να φύγει μακριά από την πρωτεύουσα πηγαίνει στη βίλα του στο Αρκόρε, κοντά στο Μιλάνο:

Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, διάβασε πώς περιγράφει ο δημοσιογράφος του BBC τον τάφο που έχει χτίσει το άτομο για τον εαυτό του κάτω από τη Villa Arcore:

"Silvio Berlusconi's underground mausoleum has 100 tonnes of marble abstract sculpture on top," he wrote. "You enter it by a stairway reminiscent of pre-Roman burial sites, pass through a narrow corridor and enter an imposing square burial chamber with a pink marble and granite sarcophagus in the centre. It looks for all the world like the tomb of a pharaoh. All around are niches ready to receive other remains. They are for Silvio's family, and also his 'collaborators'...

Σ' αυτή τη βίλα, άλλωστε δούλευε ως σταβλίτης ο γνωστός μαφιόζος Βιτόριο Μανγκανο. Πάρε και ένα βίντεο για να δεις (στα ιταλικά):

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το σπιτόσκυλο αδυνατεί να συλλάβει γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος θα έψαχνε να αγοράσει ένα ταπεινό (όπως και να το κάνουμε, σε σχέση με τα παραπάνω) σπιτάκι στην όμορφη Σύμη. Όσο όμορφη κι αν είναι.

Γι' αυτό αποφαίνειται: Μούφα.

Διαφήμιση 300×250 Google