Το Δεύτερο Ακριβότερο Σπίτι Του Κόσμου

Το σπιτόσκυλο σου έχει πει πόσο απεχθάνεται τους βλαχομπαρώσους ολιγάρχες που έβγαλαν δισεκατομμύρια από την επική ρεμούλα των ‘90s, και τώρα περιφέρουν την χρυσοποίκιλτη κακογουστιά τους ανά τον κόσμο, χυδαία. Χειρότερος από όλους είναι αυτός ο ελεεινός τύπος, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που αγοράζει παλάτια και ομάδες στην Αγγλία, και τώρα λένε πως θα αγοράσει -ή έχει ήδη αγοράσει- τη La Leopolda στη Γαλλική Ριβιέρα.

Πρόκειται για ένα θρυλικό παλάτι που έχτισε ο Βέλγος Βασιλιάς Λεοπόλδος σε μια λοφοπλαγιά 40 στρεμμάτων, με θέα τη Μεσόγειο (αλλά όχι παραθαλάσσια), στη Βιλφρανς-συρ-Μερ, και το οποίο στο παρελθόν πέρασε κι από τα χέρια του Τζιάνι Ανιέλι και (λένε) του Μπιλ Γκέιτς.

Το τρομερό, βέβαια, είναι το ποσό: 500 εκατομμύρια δολάρια, ή 315 εκατομμύρια ευρώ, για ένα εντυπωσιακό μέγαρο που, όμως, δεν έχει καν ιδιωτική παραλία (και είναι και καταφανώς μικρότερο από το σπίτι του κύριου Κοπελούζου στην Κηφισιά!)

Γελοίο; Εξωφρενικό; Προκλητικά ηλίθιο;
Φυσικά: Για βλαχομπαρώσους ολιγάρχες μιλάμε.
Μπλιαχ.

Έμπα για περισσότερες φωτογραφίες, και θυμίσου το ακριβότερο σπίτι του κόσμου, το τρίτο ακριβότερο σπίτι, και το ακριβότερο διαμέρισμα.

via realestalker

Διαφήμιση 300×250 Google