Ρίξε FLOR Στα Πατώματα

Το σπιτόσκυλο ξέρει πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να σου δείχνει χαλιά, αλλά πρόσεξε: Τα FLOR τα είχε πάρει χαμπάρι προ πολλού, και πάντα σκόπευε να γράψει κάτι, μα όλο κάτι τύχαινε. Τώρα βρήκε και το αντικείμενο αυτού εδώ του post, και καταλαβαίνεις -αφορμή έψαχνε.

Τα FLOR λοιπόν είναι κάτι συναρμολογούμενα χαλιά, τα οποία αγοράζεις με το τετράγωνο κομμάτι. Κάθε κομμάτι έχει πλευρά 50 πόντους, και τα τοποθετείς εύκολα και γρήγορα το ένα δίπλα στο άλλο, δημιουργώντας ένα ενιαίο πράγμα. Το ωραίο είναι πως μπορείς να διαλέξεις χρώματα, ποιότητα και σχέδια ανεξάρτητα για κάθε κομμάτι, και έτσι να φτιάξεις εντελώς δικά σου χαλιά-τερατουργήματα. Το σπιτόσκυλο την λάτρεψε την ιδέα και πέρασε ώρες προ μηνών παρέα με τη σπιτοσκύλα μπροστά στο γκουμπιούτερ δοκιμάζοντας χρώματα και τα λοιπά, σκόπευε να παραγγείλει κι όλας (σου έρχονται σε flat pack συσκευασίες, μικρές και βολικές), αλλά μετά ο καιρός πέρασε και το ξέχασε. Έτσι είναι το Ατσχάιμερ.

Τις προάλλες, όμως, πέτυχε αυτό εδώ το νέο section του site τους, που έχει ευφάνταστες χρήσεις των FLOR τετραγώνων από αληθινά σπίτια. Τσέκαρέ τα, μερικά είναι φανταστικά. Σου 'χω κάμποσα εντός του post.

Δες κι ένα σχετικό βίντεο:

via apartment therapy

Διαφήμιση 300×250 Google