Τέχνη: Εποχικές Ρετροσπεκτίβες

Ας μοιραστούμε  μία πληροφορία:

Κάθε χρόνο οι περισσότερες γκαλερί – για προφανείς λόγους – κλείνουν το πρόγραμμα της σεζόν με μία ομαδική έκθεση συνεργατών. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, που η οικονομική κατάσταση του μέσου πολίτη δεν είναι και στα καλύτερα της, έχει καθιερωθεί οι εκθέσεις αυτές να είναι νέων καλλιτεχνών. Για όποιον δεν κατάλαβε το υπονοούμενο, οι εκθέσεις αυτές αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείτε και - γιατί όχι – να αποκτήσετε έργα φρέσκιας παραγωγής σε καλές τιμές. Αν έχετε καλό μάτι μπορεί να διαλέξετε κάτι που να αποδειχθεί εξαιρετική επένδυση και μάλιστα σύντομα. Προτείνω να σπεύσετε λοιπόν.

Μερικές προτάσεις από εμένα (μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε την έρευνα μόνοι σας!):

a.antonopoulou art: (Αριστοφάνους 20, Ψυρρή). Μεγάλη έκθεση mixed grill (δε το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι) με έργα μεγάλης γκάμας. Όχι απαραίτητα ιδανική περίπτωση για ευκαιρίες αλλά σίγουρα ιδανικό για έμπνευση.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη: (Πλ. Κολωνακίου 20, Κολωνάκι). Ομαδική έκθεση συνεργατών με έργα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά και κομμάτια από το depot της γκαλερί.

fizz gallery: Καινούργια και ιδιαίτερα νεανική γκαλερί – έκθεση αποκλειστικά με νέους καλλιτέχνες. (Βαλαωρίτου 9Γ, Κολωνάκι)

δείτε επίσης:

mommy bar restaurant: (Δελφών 4, Κολωνάκι). Ομαδική έκθεση με έργα σε ποικιλία τεχνικών και μέσων και τιμές που αρχίζουν από 150 ευρώ!

Τέλος, μη παραλείψετε να περάσετε από το Εργοστάσιο της Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256) – αυτή την περίοδο γίνονται οι εκθέσεις των αποφοίτων. Τα έργα αλλάζουν κάθε εβδομάδα και είναι η αποθέωση της περίπτωσης «από την παραγωγή στην κατανάλωση»! Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί η πληροφορία αυτή δεν προβάλλεται περισσότερο. La Grece…ts, ts

Σας φιλώ

Βαρώνη Κας - Μπάνκς

Διαφήμιση 300×250 Google