Πώς Συναρμολογείται Ένα Μοντέρνο Λυόμενο

Δες αυτό το βίντεο (αδύνατο να πετύχει το embed), που δείχνει τη συναρμολόγηση ενός προκατ σπιτιού στην Καλιφόρνια. Καθώς πέφτουν τα θεμέλια στο χώρο που θα σηκωθεί το σπίτι, τα κομμάτια του ετοιμάζονται στο εργοστάσιο, και μετά έρχονται ένα-ένα και τοποθετούνται στις θέσεις τους στην οικοδομή, όπου βιδώνονται μεταξύ τους! Το σπιτόσκυλο έχει να πει ότι του άρεσε η όλη διαδικασία, πολύ εύκολη και γρήγορη και αποτελεσματική τη βρήκε (ξέρεις, εξάλλου, πόσο του αρέσουν αυτά) αλλά οι Los Angeles Times στο αφιέρωμά τους λένε πως, παρ' όλο που είναι πολύ της μόδας, ελάχιστοι τα αγοράζουν πραγματικά.

FOR ALL the buzz surrounding modern prefab architecture, few of these projects actually move beyond the conception stage to become built environments. The number of full-fledged modern prefab houses built nationwide in 2008 will be in the dozens, not hundreds.

Αυτό το σπίτι που είδες, άλλωστε, ανήκει στον Marmol της Marmol Radziner, που φτιάχνει αυτά τα σπίτια. Παρεμπιπτόντως: Τι μαλλιά είναι αυτά που έχει ο Radziner!

via contemporist

Διαφήμιση 300×250 Google