Η Ντέμπι Ματενόπουλος Φεύγει Απ' Τη Φωλιά Του Λύκου

Αυτό εδώ το κάστρο στο Beachwood Canyon του Λος Άνχελες ανήκει στην Ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Ντέμπι Ματενόπουλος και τον μουσικό παραγωγό άντρα της, Τζέι Φέαρς. Έχει μια ωραιότατη ιστορία:

Το κάστρο χτίστηκε το 1920 από έναν τύπο ονόματι Νόρμαν Γουλφ, και γι' αυτό πήρε το όνομα Wolf's Lair, δηλαδή η φωλιά του λύκου. Ο Γουλφ ήταν ένας από τους τρεις επενδυτές ενός μεγάλου real estate project στην περιοχή: Θα έφτιαχναν μια μίνι πολιτεία ονόματι Hollywoodland, και για να διαφημίσουν την κατασκευή της, έφτιαξαν μια τεράστια επιγραφή με μεταλλικά γράμματα, τα οποία φωτίζονταν από λαμπιόνια τη νύχτα και έγραφαν "Hollywoodland". To 1949 τα τέσσερα τελευταία γράμματα αφαιρέθηκαν, και έμεινε αυτό:

Τέλος πάντων, το κάστρο σήμερα είναι εντελώς ανακαινισμένο από μέσα, αλλά εντελώς καστρόμορφο απ' έξω. Αποτελείται από ένα σωρό κτιριάκια, από το κυρίως σπίτι, το guest house, το pool house και την cabana, στο σύνολο έξι υπνοδωμάτια, και βρίσκεται σε τοποθεσία καταπληκτική, σε 12 στρέμματα απάνω στην κορυφή ενός λόφου, με θέα τα καλύτερα του Ελ-Έι. Η κυρία Ντέμπι και ο αντρούλης το τσιμπήσανε το 2002 με 2,9 εκατομμύρια δολάρια, και τώρα το πουλάνε για 7,5.

Μπορείς να δεις πολύ περισσότερες (αλλά όχι πολύ καλής ποιότητας) φωτογραφίες εδώ, και να το τσιμπήσεις εδώ.

via the real estalker

Διαφήμιση 300×250 Google