Τέχνη: Αυτή Η Άγνωστη

Το σπιτόσκυλο δεν ξέρει τίποτα από τέχνη (μπορεί, βέβαια, να διακρίνει αυτά που του αρέσουν) αλλά ξέρει ότι στο σπίτι έχει κάτι άδειους τοίχους, και θα 'θελε να ξέρει τι μπορεί να κρεμάσει πάνω τους για να γίνουν πιο όμορφοι. Επειδή κι εσύ μπορεί να έχεις το ίδιο πρόβλημα, το σπιτόσκυλο αποτάθηκε σε μια εξπέρ του είδους, μια αριστοκράτισσα της τέχνης, για να μάθουμε όλοι πέντε πράγματα παραπάνω, χρήσιμα κι ωραία. Η Βαρώνη Κας-Μπανκς σου απευθύνει σύντομο χαιρετισμό:

"Ωραία λοιπόν, τώρα βρίσκεσαι ήδη μέσα στο σπίτι των ονείρων σου, έχεις αποκτήσει τα τέλεια έπιπλα, τα πιο σούπερ αξεσουάρ και πάγκο Corian ΑΛΛΑ τι θα κάνεις με το απέραντο κενό που αντικρίζεις στους τοίχους σου; Και με εκείνο το ανικανοποίητο απωθημένο σου για τέχνη, εε;; Κανένα πρόβλημα! Το σπιτόσκυλο είχε την ευφυΐα να στρατολογήσει τις φανταστικές υπηρεσίες μου προκειμένου να σου λύσουμε κάθε σχετική απορία.

Μπορεί να θεωρείς ότι η τέχνη είναι κάτι απρόσιτο για ένα κοινό θνητό σαν εσένα αλλά, πίστεψε με, πρόκειται απλά για ένα ακόμη αστικό μύθο! Η τέχνη απευθύνεται σε όλους και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου μπορεί σύντομα να εξελιχθείς σε ειδικό. Ας αρχίσουμε όμως από τα πολύ βασικά: πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθεις πέντε πράγματα για την τέχνη. Η αποστολή σου λοιπόν ξεκινά με μία επίσκεψη στο Artnet -την απόλυτη διεύθυνση για να είσαι πάντα εικαστικά ενήμερος. Το εμπιστεύονται και οι ειδικοί, γιατί όχι και εσύ; Κάνε μία πρώτη πλοήγηση και τα λέμε ξανά πολύ σύντομα".

Βαρώνη Κας - Μπάνκς

Διαφήμιση 300×250 Google