Το Σπιτόσκυλο Μετακομίζει

Προσοχή προσοχή: Μετά από μια μακρά περίοδο περισυλλογής, σχεδιασμού και πλάνων, το σπιτόσκυλο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετακομίζει! Από την ζεστή αγκαλιά του wordpress.com θα μεταφερθεί οσωνούπω σε δικό του server, μαζί με όλα τα posts, όλες τις φωτογραφίες και όλα τα σχόλια. Η αλλαγή αυτή γίνεται για διάφορους λόγους, αλλά κυρίως επειδή το σπιτόσκυλο μεγάλωσε πολύ και απότομα, και επειδή έχει σχέδια μακροπρόθεσμα και μεγαλεπίβολα, χρειάζεται την άνεση και την ευελιξία ενός δικού του server για να τα ξεδιπλώσει.

Τι σημαίνει αυτό για τον πιστό αναγνώστη: Ότι το σπιτόσκυλο πλέον θα βρίσκεται στο spitoskylo.gr, οπότε καλό θα είναι να αλλάξει το bookmark! Επίσης, μετά τη μετακόμιση, καλό θα είναι να αλλάξει και το RSS feed που παίρνει με το καινούριο. Αυτά. Τα περισσότερα παλιά links προς το σπιτόσκυλο δεν θα δουλεύουνε, αλλά τα posts θα υπάρχουν όλα.

Ελπίζουμε.

Το σπιτόσκυλο παίρνει μια βαθιά ανάσα, και ετοιμάζεται. Ελπίζει τη Δευτέρα να τα πείτε πάλι από το ολοκαίνουριο, επανασχεδιασμένο και σούπερ χλιδάτο www.spitoskylo.gr.

Let's roll.

Διαφήμιση 300×250 Google