Το Πιο Βλακώδες Σπίτι Στην Ιστορία Του Σύμπαντος

Η ιδέα έχει ως εξής: Η υπερβολική άνεση είναι προθάλαμος του θανάτου. Για να μείνει νέος ο άνθρωπος πρέπει να είναι διαρκώς σε επιφυλακή. Οπότε, το πάτωμα δεν χρειάζεται να είναι επίπεδο.

Αυτές τις μπούρδες λέει το ζευγάρι αρχιτεκτόνων που σχεδίασε αυτό το έκτρωμα στο Ηστ Χάμπτον, ένα από τα καλύτερα Χάμπτονς, στις ΗΠΑ. Η Μάντελιν Γκινς (ετών 66) και ο Αρακάγουα (σκέτο Αρακάγουα -71) δουλεύουν μαζί εδώ και 45 χρόνια, οπότε λογικό είναι να την έχουν φάει λίγο την πετριά τους, να τα 'χουν χάσει τα κατσίκια. Το ότι βρέθηκε και κάποιος να πληρώσει για να χτίσουν αυτή την Εσερική αηδία αφήνει το σπιτόσκυλο με ένα αίσθημα απορίας και, τολμά να πει, απόγνωσης για το μέλλον της ανθρωπότητας και του σύμπαντος εν γένει.

Το σπίτι έχει τσιμεντένια πατώματα που κάνουν λοφάκια, και για να πας από τη μια μεριά του δωματίου στην άλλη πρέπει να πιάνεσαι απ' τους τοίχους ή τους μεταλλικούς στύλους. Όλα τα δωμάτια είναι πολυεπίπεδα, δεν υπάρχουν πόρτες, οι διακόπτες είναι σε αλλόκοτα, δυσπρόσιτα μέρη, και οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε 40 διαφορετικά χρώματα.

Αναγνώστη, σου προκαλεί έκπληξη το ότι το σπίτι αυτό -2 εκ. δολάρια- στέκεται άδειο στα αζήτητα;

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες, και φρίξε μαζί με το σπιτόσκυλο:

Απ' έξω πανούκλα:

Κι από μέσα πανούκλα επίσης:

Τα παράθυρα είναι ασύμμετρα, και οι πρίζες υπό γωνία. Γιατί; Γιατί όχι!

Αν η είδηση σου θυμίζει κάτι, είναι επειδή οι ίδιοι είχαν φτιάξει κάποια διαμερίσματα με το ίδιο κόνσεπτ στην Ιαπωνία λίγο καιρό πριν. Αυτά:

Διάβασε περισσότερα για το σπίτι και τους παλαβιάρηδες σχεδιαστές του εδώ.

via Luxist

Διαφήμιση 300×250 Google