Μόδες Που Το Σπιτόσκυλο Δεν Καταλαβαίνει: Κτίρια Από Πάγο

Αυτό το πράγμα θεωρείται έξυπνο και τρέντι: Να χτίζεις κτίρια από πάγο, και να κάνεις μέσα παγωμένα πάρτι. Το σπιτόσκυλο, που προτιμά τους +40 από τους -5 (και έχει ζήσει στο πετσί του κρύο, -18 παρακαλώ, στον Έβρο), δεν μπορεί διανοηθεί ποιος θα ήθελε να μείνει σε ένα "ξενοδοχείο από πάγο", ή ποιος θα ήθελε να πάει σε μπαρ όπου τα πάντα είναι παγωμένα, και πρέπει να φοράει παλτό 20 κιλών για να μην πάθει πνευμονία.

'Ασε που δεν μπορείς να γλείψεις τους τοίχους, γιατί θα σου κολλήσει η γλώσσα. Το σπιτόσκυλο δεν συνηθίζει να γλείφει τους τοίχους γενικότερα, αλλά δεν του αρέσει να του λένε τι δεν μπορεί να κάνει. Άμα θέλει να τον γλείψει τον τοίχο, θέλει να μπορεί να τον γλείψει.

Μετά από σκέψη ώριμη, το σπιτόσκυλο συμπέρανε πως η μόνη αιτία ύπαρξης αυτών των κτιρίων είναι το γύρισμα μικρών ειδησεογραφικών κλιπ, για να έχουν τα κανάλια να δείχνουν κάτι εντυπωσιακό, μπλε και ανώδυνο ανάμεσα στις πολιτικές και πολεμικές δυστυχίες, ειδικά τώρα που δεν έχουν ακόμα σφίξει οι ζέστες, και δεν μπορούν να δείχνουν κώλους.

Σκέψου το, αναγνώστη. Κτίρια. Από πάγο. Δηλαδή από νερό.

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας.

Τσέκαρε πέντε τέτοιους βωμούς αφιερωμένους στον πεταμένο χρόνο εδώ.

Διαφήμιση 300×250 Google