Οι Διάσημοι Μάγοι του Real Estate

Στο Χόλιγουντ, όπου όλοι είναι όμορφοι, πλούσιοι και διάσημοι, υπάρχει μια υποκατηγορία όμορφων πλούσιων και διάσημων που βγάζει λεφτά -πολλά λεφτά- με έναν τρόπο όχι πολύ γνωστό. Ενώ όλος ο κόσμος τους ξέρει από τις εκπομπές, τις ταινίες ή τα τραγούδια τους, οι τύποι βγάζουν εκατομμύρια κάνοντας κάτι άλλο: Αγοράζοντας, ανακαινίζοντας και μετά πουλώντας πανάκριβα ακίνητα. Εκμεταλλευόμενοι την ραγδαία ανάπτυξη του real estate στην Αμερικανική αγορά τα τελευταία χρόνια, έχουν βγάλει εκατομμύρια. Εκατομμύρια!

Το σπιτόσκυλο με θαυμασμό και ένα θερμό χειροκρότημα τους χαιρετίζει, και τώρα θα αναφέρει τα ονόματα δύο εξ' αυτών, των πιο δραστήριων.

Πρώτος, ίσως και καλύτερος, ο κύριος Κέλσι Γκράμερ, ο γνωστός τηλεοπτικός Frazier, που έζησε μια ζωή γεμάτη τραγωδίες και πολλά λεφτά, ο οποίος αγοράζει και πουλάει σπίτια στα Χάμπτονς, το Μπέβερλι Χιλς (πούλησε ένα θηρίο στο πολύ exclusive Beverly Park πρόσφατα) και στη Χαβάη, μεταξύ άλλων. Διάβασε λίγο συναρπαστικό ιστορικό εδώ.

Δεύτερη, εξίσου δαιμόνια, η τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζένερες (πές το γρήγορα -έχει έξι έψιλον!) η οποία αγοράζει σπίτια κυρίως στην Καλιφόρνια, τα ανακαινίζει με την σύντροφό της Πόρσια Ντε Ρόσι και, χωρίς καν να μετακομίσει μέσα, τα πουλάει για εξωφρενικό κέρδος. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης είναι το ότι υποτίθεται ότι έχει εκπληκτικό γούστο και μετατρέπει τις σπιταρόνες που ψωνίζει σε αριστουργήματα. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Διαφήμιση 300×250 Google