Το Σπιτόσκυλο Βγήκε Παγανιά

...και πήγε Σαββατιάτικη βόλτα στην Helexpo, στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο σπίτι του, όπου λαμβάνει χώρα η "1η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων Property 2007". Αν και έψαξε αρκετά, το σπιτόσκυλο δεν βρήκε κανέναν διεθνή εκθέτη, μόνο Ελληνικά μεσιτικά γραφεία, περιοδικά με αγγελίες, και τη Eurobank με τα στεγαστικά της δάνεια. Το σπιτόσκυλο δεν αντέχει περισσότερη από μισή ώρα ορθοστασίας συνεχόμενα, οπότε έκανε μια γρήγορη βόλτα στα ευρύχωρα περίπτερα και μετά πήγε να συναντήσει τη σπιτοσκύλα του στο παρακείμενο Jumbo, έχοντας μαζέψει 5,2 κιλά προσπέκτους (τα ζύγισε).

Τα πρώτα συμπεράσματα από το επιτόπου (όχι και τόσο) ενδελεχές ρεπορτάζ του σπιτόσκυλου είναι:
1. Μόδα: Η αγορά εξοχικής κατοικίας αναπτύσσεται ραγδαία -τα πιο χλιδάτα περίπτερα τα είχαν γραφεία που πούλαγαν βιλίτσες σε περιοχές όπως η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Κέρκυρα και η Βουλγαρία.
2. Μόδα μέσα στη μόδα: Εξοχικά σε άλλες βαλκανικές χώρες, όπου οι τιμές ακόμα δεν είναι εξωφρενικές.
3. Το design είναι σημαντικό πράγμα: Το σπιτόσκυλο είδε στα πολύ χλιδάτα περίπτερα πολυθρόνες του Le Corbusier και καρέκλες Panton, καθώς και κάτι ταλαιπωρημένες λευκές Barcelona. Αλλά είδε και πολύ ΙΚΕΑ.

Το σπιτόσκυλο επιφυλάσσεται να μελετήσει το υλικό που μάζεψε -ήδη έκανε ένα ξεσκαρτάρισμα καθώς χάζευε το Top Gear στην τηλεόραση- και να επανέλθει. Η έκθεση, αν θες να πας μια βόλτα, είναι ανοιχτή μέχρι αύριο το βράδυ στις 9, Κυριακή και της Αγίας Αικατερίνης.

UPDATE: Να μερικά πρώτα συμπεράσματα.

Διαφήμιση 300×250 Google