Το Μαγαζί Που Πρέπει Να Ανοίξει Αύριο Στην Ελλάδα

Εντάξει, ΙΚΕΑ έχουμε, καλό είναι, αλλά άμα θες έπιπλα λίγο καλύτερα, τι κάνεις; Σίγουρα, κάμποσα είναι τα μαγαζιά, μπόλικες οι αλυσίδες, μπορείς να βρεις καλά έπιπλα χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις στο Δελούδη. Το σπιτόσκυλο, όμως, βαριέται το σόπινγκ. Μπορεί να γυρνάει με τη σπιτοσκύλα του στα μαγαζιά της λεωφόρου Κηφισίας, αλλά στις δύο ώρες κουράζεται, βαριέται, και θέλει να κάτσει στο Starbucks του Ψυχικού, ανάμεσα στα πιτσιρίκια με τα περίεργα μαλλιά, και να ρουφήξει τον καφέ του ασθμαίνοντας.

Το σπιτόσκυλο θα ήθελε ένα ωραίο και μεγάλο κατάστημα που να έχει πολλά πολλά έπιπλα, και φτηνά και ακριβούτσικα, και μαζί κουζινικά και σερβίτσια και κεριά και μαραφέτια, για να τα χαζεύει με τις ώρες, χωρίς να χρειαστεί να περιδιαβαίνει τη λεωφόρο Κηφισίας. Παλιά υπήρχε το Habitat, το οποίο ωστόσο δεν είχε πολύ ωραία έπιπλα (είχε ωραία μαραφέτια). Τώρα, τίποτα. Το σπιτόσκυλο χρειάζεται το Design Within Reach, μια αλυσίδα καταστημάτων που διαθέτει ωραιότατα έπιπλα (και) επώνυμων σχεδιαστών και εκατοντάδες μαραφέτια, τα οποία είναι πάντα σε στοκ και σε τιμές όχι εξωφρενικές.

Το σπιτόσκυλο εκλιπαρεί έναν βαριεστημένο εκατομμυριούχο επιχειρηματία, οποιονδήποτε, να φέρει το DWR στην Ελλάδα. Υπόσχεται να του δώσει κάμποσα από τα λίγα λεφτά του.

Διαφήμιση 300×250 Google