Μμμ. Το Τζάκι

Fireplace

Το σπιτόσκυλο λατρεύει το τζάκι. Απολαμβάνει να βλέπει τις φλόγες να χοροπηδάνε στη γωνιά του σαλονιού, τη ζεστασιά στο μούτρο του καθώς αναμοχλεύει τα ξύλα με μια μεταλλική λαβίδα. Τις ευτυχισμένες μέρες του χειμώνα, το σπιτόσκυλο απολαμβάνει τις αγαπημένες του ξένες τηλεοπτικές σειρές ξαπλωμένος στον Ikea καναπέ Ekeskog αγκαλιά με τη σπιτοσκύλα, ακούγοντας ευχαριστημένο το τσίκι τσίκι της φωτιάς. Μοιραία και αναπόφευκτα, σε τακτά χρονικά διαστήματα το σπιτόσκυλο και η σπιτοσκύλα σηκώνονται εναλλάξ και αναμοχλεύουν λίγο τα ξύλα, ένα διάλειμμα που απολαμβάνουν εξίσου.

Αλίμονο, όμως: Το τζάκι έβγαζε πρόβλημα πέρσι την άνοιξη: Το σπιτόσκυλο το άναβε, και πυκννοί καπννοί έπνιγαν το διαμέρισμα της αποκάτω. Το σπιτόσκυλο είναι ευλογημένο με σπιτονοικοκυρά σούπερ που, μόλις έπιασαν τα κρύα, έφερε τους ανθρώπους που πληρώνονται για να λύνουν τέτοια προβλήματα, και έφτιαξε τη βλάβη που το σπιτόσκυλο δεν είχε μπει στον κόπο να διαλευκάνει.

Χτες το βράδι, το σπιτόσκυλο άναψε για πρώτη φορά το τζάκι, και είδε με τη σπιτοσκύλα του ξένη τηλεοπτική σειρά, και μετά Ολυμπιακός-Ρεάλ, μόνο του.

Διαφήμιση 300×250 Google