Αληθινά Σπίτια XXIV: Μπρούκλιν Πάλι (Πάλι)

img_2246_rect540

Για μια ακόμα φορά το σπιτόσκυλο επιστρέφει  στο Μπρούκλιν, το (λίγο, όχι πολύ) παρακατιανό αδερφάκι του Μανχάταν, για να σου δείξει τη γκαρσονιέρα ετούτη, μιας κοπελιάς ονόματι Τζούλιας. Το διαμερισματάκι είναι 35 τετραγωνικά, έχει ξύλινο πάτωμα και πολύ φως, και η Τζούλια το 'χει φτιάξει κουκλί. Το σπιτόσκυλο εθαύμασε την προσπάθεια ετούτη, και φαντάζεται πως άνετα θα ζούσε σε μια τέτοια φωλίτσα ως φοιτητής, ή ως νεότερο αδέσποτο. Έμπα για φωτογραφίες και σχόλια.

img_0160_rect540

Δίπλα ακριβώς στο κομψό λίβινγκ ρουμ βρίσκεται η γωνίτσα με το κρεβάτι. Όπως παρατηρείς, όποιος κοιμάται απ' την πλευρά του παραθύρου έχει ένα πρόβλημα στο ξεκαβαλίκεμα του κρεβατιού, και θα πρέπει να κάνει μανούβρα για να πάει στα τσίσα. Αλλά τουλάχιστον χωράει ένα διπλό κρεβάτι, κάνει κρύο τους χειμώνες στο Μπρούκλιν.

img_0163_rect540

Η Τζούλια έφτιαξε την κουζινίτσα με όσο περισσότερα ντουλάπια μπορούσε, κι έβαλε κι ένα αξιοπρεπούς μεγέθους ψυγείο. Για γκαρσονιέρα μια χαρά είναι  αυτή η γωνιά.

img_2243_rect540

Το πιο ωραίο πράμα στο διαμέρισμα είναι αυτή η εσοχή με τα παράθυρα, βεβαίως. Η Τζούλια έχει βάλει φυτάκια εκειπέρα για να φωτοσυνθέτουν -το σπιτόσκυλο μάλλον θα έβαζε μια πιο αναπαυτική πολυθρόνα για να απλώνει την αρίδα του και να διαβάζει.

img_2252_rect540

Να και η  πόρτα του μπάνιου, να και η καμάρα της εισόδου.

apartment_layout_rect540

Ορίστε και η κάτοψη -που τι να δεις δηλαδή, τα είδες όλα παραπάνω. Μικρό, γλυκό κι απέριττο.

Θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στο Νιου Τζέρσεϊ, στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

via apartment therapy

Διαφήμιση 300×250 Google