Σπιτοσκυλοφάν Ψιλικοκό

Επειδή τα tips και τα links των σπιτοσκυλοφανς έχουν αρχίσει και μαζεύονται, ας καλύψουμε τρία με ένα post, να μαθαίνεις κι εσύ, να καθαρίζει και το καρνέ του σπιτόσκυλου. Γιατί έχει καρνέ γι' αυτά τα πράγματα. Αμ πώς.

Πρώτα απ' όλα, η πολυθρύλητη kg συμπάθησε πολύ ένα μικρό διαμέρισμα που βρήκε στο Apartment Therapy και το οποίο  θα άξιζε ενδεχομένως ένα "Αληθινά Σπίτια" post, αλλά ένεκα η ώρα η προχωρημένη.

"Δείτε τι όμορφο και λειτουργικό σπίτι!" γράφει η kg. "Και τι όμορφο πάτωμα!".  Indeed, λέει το σπιτόσκυλο, και σε προτρέπει κι εσύ να δεις φωτογραφίες εδώ, και να διαβάσεις περισσότερα γι' αυτό το θαυμάσιο σπίτι στο Κάλγκαρι του Καναδά εδώ.

Εν τω μεταξύ, ο αναγνώστης Yiannis κάπου ψάρεψε μια τρομερή real estate ευκαιρία: Με 550.000 δολάρια παίρνεις μια θαυμάσια έκταση περίπου 80 στρεμμάτων στη Φλόριντα, με δάση, δέκα κτίρια, μια λίμνη, δυο γέφυρες, μαρίνες, απ' όλα.

Πρόκειται για ό,τι έχει απομείνει από  το φιλόδοξο Venus Project, ένα ουτοπικό κοινωνικό πείραμα αυτουνού. Μοιάζει ενδιαφέρον -και ευκαιρία!

Η δε Eleanor βρήκε αυτό το καταπράσινο σπίτι, δηλαδή όταν λέμε πράσινο εννοούμε ότι η πρόσοψη είναι σαν καμουφλάζ, μοιάζει με την τριγύρω βλάστηση, οπότε πρακτικά το σπίτι ελάχιστα φαίνεται τη μέρα. Μια ιδέα που, όπως καταλαβαίνεις, πολύ εύκολα μπορεί να ξεγλιστρίσει τραγικά στο κιτς.


Εσύ δεν έχεις τίποτα να στείλεις στο σπιτόσκυλο;


Διαφήμιση 300×250 Google